Kateri prvi voziček za novorojenčka večfunkcijski

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Saj odločitev je padla Joolz, sva bila danes v Baby centru, popoldne pa sem šel ven, ko polit cucek, tako skrajno zdolgočasenih prodajalk, celo dveh na kupu, v Lj. BTC-ju, tako neustrežljivih pa res nisem pričakoval, ena je imela privat telefon, drugi se pa sploh izza pulta ni dalo je samo odgovarjala na vprašanja, nič, da bi malo pokazala, prodaja pa pri njih poteka po sistemu prodaje avtomobilov v socializmu tam v 80 ih, tole je, vzemi ali pusti, te barve so bodi srečen, da so na zalogi, drugega ni, gospod takih z črnim okvirom sploh več ne bo, čeprav na www. straneh proizvajalca so, na rdečega z črnim ogrodjem ali bež z srebrnim ogrodjem in črnimi kolesi, kar pozabite tega ni, so pa sivi, vojaško zeleni, temno rdeči ali jeans, naročiti se ne da nič, tole je ali pa nič

Ker take neprijaznosti nikakor ne trpim, bom pač pustil to trgovino na miru in naročil iz Nemčije, kjer jamčijo dobavo v nekaj dneh, cena je pa z pošiljanjem cenejša za cca 150 eur.

Če ima še kdo kak dober link, do kake internetne trgovine na dan z besedo .

Tukaj imaš uporabnika, ki dela direktno v tem BC ju. Če bi samo malo spremljal debate, da se hodi po info v BC na osebno svetovanje, kjer ti razkažejo vse kot je treba, in tudi dokaj dobro povejo kaj in kdaj je dobavljivo, individualno, brez vmešavanja zdolgočasenih prodajalk, ki v večini iz glave pojma nimajo kako in kaj.

Predlagam ti, da v dobro firme BC in potrošnikov, malo bolj opišeš dogodivščino in jo pošlješ na upravo BC ja in na poslovodjo trgovine.

Aja, je pa Joolz dobra odločitev, dokaj dobro izbiro imajo tudi na malih vragcih (naročajo v Nemčiji)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Male vragce sem videl, vendar zaloge ni, tako , da je vseeno če sam naročim od zunaj, glede strokovnosti prodajalk, pa ne bi izgubljal besed, nimajo pojma, ne vedo niti kater sedež je dobro varnostno ocenjen, na testih, kateri vozički so bili dobro ocenjeni na testu zveze potrošnikov...., skratka one so tam zato, da jim čas v službi mine .

Če bi bila to moja trgovina, bi najprej iskal mlade prodajalke voljne delati in jih plačal tudi delno po prodaji............ in zahteval, da sledijo vse smernice in vse za artikle, ki jih prodajajo, saj sem sam ravno v BC videl, da imajo celo net na računalnikih, samo če se ti nič ne da in prideš v službo, da čas mine je pač tako.

Se pa da, npr. Big Bang v BTC, imajo očitno dobro izdelan nadzor in nagrajevanje zaposlenih, saj imam tam zmeram občutek, da se kar grebejo, kako bi mi, kot kupcu najbolj ustregli in ko kaj kupiš prilepijo na izdelek neko svojo kodo, saj so menda plačani, tudi po prodaji, skratka, če je vodstvo trgovine OK, se vse da, če pa so že tam zaspani, potem je pa vse po liniji najmanjšega odpora ..., kupci so pa danes sila zahtevni ......... in ja internet marsikaj prodaja ......

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
"in jih plačal tudi delno po prodaji."
ja, minimalc 550€ neto pa potem če kaj prodajo dobijo 700€ :D

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Samo eni pa res delate cele študije z nakupom vozička v katerem otrok lahko sploh ležati/sedeti ne bo hotel....
In ta joolz je pa tudi grd u pm in ga ne vzamem, če mi ga na dom zastonj pripeljejo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Samo eni pa res delate cele študije z nakupom vozička v katerem otrok lahko sploh ležati/sedeti ne bo hotel....
In ta joolz je pa tudi grd u pm in ga ne vzamem, če mi ga na dom zastonj pripeljejo.

Hvala za obvestilo. Na gay forum si že sporočil da si straight?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Citat:
Uporabnik impre pravi:

ne maraš dat 500€ za en precenjen voz, pa da ti potem še všeč ni - ali pač?

Nazadnje urejeno:

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Hvala za obvestilo. Na gay forum si že sporočil da si straight?
Nič bat ne bova se tam srečala.
Drugače pa že nekaj časa vozimo voz, ki je za več kot polovico cenejši kot ti ki ji predlagate tu, pa tudi km ima verjetno že sedaj več kot jih bo marsikdo tu naredil in sploh ne obžalujeva nakupa. Edino kar bi zamenjal je lupinica, samo bo zdržala še malo, potem bo itak treba sedež.

Nazadnje urejeno:

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Lupinica problematična za pripenjanje (najprej pas pripet in potem lupinico položit na sedež ).

ne razumem, kje si tukaj imel težave - poglej si video na youtubu; lahko jo zapneš tudi, ko si jo že odložil
jaz sem tamalo skoraj takoj, ko je dosegla mere košare, postavljene na počez, prestavil v otroški sedež v kontra smer

sto ljudi, 200 čudi - vsak po svoje :D

Zdaj imamo sposojeno maxi cosi lupino in je formula proti jane. Govorimo pa o lupinicah ne o otroskih sedezih. Tudi ce pozabim na pripenjanje je teska, dojencek sedi prepokonci in glava pada, kot kosara za vozicek pa prakticno neuporabna

raners

Majstr
4. mar 2008
2.827
442
83
Mi pa smo bili zelo zadovoljni z vozičkom Concord Neo TravelSet (http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/concord/voziCek-concord-neo-travel-set-pink/899518433228009951). Cena je res malce visoka, je pa odličen in zelo praktičen voziček. Vse komponente so zelo lahko in tudi zloži se zelo na malo...

Če koga zanima, mi prodajamo našega, ki je bil rabljen dobro leto, voziček pa je sedaj star 2 leti. Je pa še odlično ohranjen. Link do oglasa: http://www.bolha.com/igrace-ot...1294134794.html

Za alter uporabnike bo še cena vredu...