Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Samo cene zunaj ali doma, so žal tam tam ..........
malomorgen
Citat:
Samo cene zunaj ali doma, so žal tam tam ..........
Citat:
Saj odločitev je padla Joolz, sva bila danes v Baby centru, popoldne pa sem šel ven, ko polit cucek, tako skrajno zdolgočasenih prodajalk, celo dveh na kupu, v Lj. BTC-ju, tako neustrežljivih pa res nisem pričakoval, ena je imela privat telefon, drugi se pa sploh izza pulta ni dalo je samo odgovarjala na vprašanja, nič, da bi malo pokazala, prodaja pa pri njih poteka po sistemu prodaje avtomobilov v socializmu tam v 80 ih, tole je, vzemi ali pusti, te barve so bodi srečen, da so na zalogi, drugega ni, gospod takih z črnim okvirom sploh več ne bo, čeprav na www. straneh proizvajalca so, na rdečega z črnim ogrodjem ali bež z srebrnim ogrodjem in črnimi kolesi, kar pozabite tega ni, so pa sivi, vojaško zeleni, temno rdeči ali jeans, naročiti se ne da nič, tole je ali pa nič
Ker take neprijaznosti nikakor ne trpim, bom pač pustil to trgovino na miru in naročil iz Nemčije, kjer jamčijo dobavo v nekaj dneh, cena je pa z pošiljanjem cenejša za cca 150 eur.
Če ima še kdo kak dober link, do kake internetne trgovine na dan z besedo .
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Samo eni pa res delate cele študije z nakupom vozička v katerem otrok lahko sploh ležati/sedeti ne bo hotel....
In ta joolz je pa tudi grd u pm in ga ne vzamem, če mi ga na dom zastonj pripeljejo.
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Samo eni pa res delate cele študije z nakupom vozička v katerem otrok lahko sploh ležati/sedeti ne bo hotel....
In ta joolz je pa tudi grd u pm in ga ne vzamem, če mi ga na dom zastonj pripeljejo.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Nič bat ne bova se tam srečala.Citat:
Uporabnik impre pravi:
Hvala za obvestilo. Na gay forum si že sporočil da si straight?
Drugače pa že nekaj časa vozimo voz, ki je za več kot polovico cenejši kot ti ki ji predlagate tu, pa tudi km ima verjetno že sedaj več kot jih bo marsikdo tu naredil in sploh ne obžalujeva nakupa. Edino kar bi zamenjal je lupinica, samo bo zdržala še malo, potem bo itak treba sedež.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Lupinica problematična za pripenjanje (najprej pas pripet in potem lupinico položit na sedež ).
ne razumem, kje si tukaj imel težave - poglej si video na youtubu; lahko jo zapneš tudi, ko si jo že odložil
jaz sem tamalo skoraj takoj, ko je dosegla mere košare, postavljene na počez, prestavil v otroški sedež v kontra smer
sto ljudi, 200 čudi - vsak po svoje