Ta kater si bil v Radovljici?Pomoje vsak dan.. na youtubu...
Ta kater si bil v Radovljici?Pomoje vsak dan.. na youtubu...
Pomoje vsak dan.. na youtubu...
Dusterja za "offroad" kupiš, če nimaš še za eno igračo poleg dailya pa je treba sprejet kompromis.. Nima veze, vsak po svojih sposobnostih.. Nevem kje si ti doma ampak pri nas se 4x4 vozila dejansko uporabljajo za to čemur so namenjeni. Presenečen bi bil kaj vse gre pri nas v blato
dejstvo je, da če te motijo praske in kakšn zvit pleh ta hobi oz šport pač ni zate. Vse to se porihta, štejejo samo spomini. In verjemi mi, lepše se je vozit z wranglerjem kakor z dusterjem
Komentiral sem tvoj cool faktor.sad in Sonny_Chiba kok offroadata?
Ja, v Italiji.A si jo že videl kje drugje kot na youtubu?
Recimo, da vem o čem se pogovarjamo. Pa ne mi z Jeepom srat, ampak verjetno misliš na Wranglerja. Ker recimo Renegade-a lahko odpreš samo tako da ga oviješ okrog drevesa .Pomoje tega cool faktorja pri Jeepu ne razumeš dokler se poleti voziš brez strehe in vrat.. plus to, da se za wranglerjem vsakič obrneš medtem ko se toyota samo pelje mimo ne me razumet narobe, sestavil in predelal sem ogromno jeepov in tudi kar nekaj toyot.. oba sta top ampak ampak gre za 2 različna avtomobila iz dveh različnih koncev sveta, težko je primerjat sidebyside..
Pomoje tega cool faktorja pri Jeepu ne razumeš dokler se poleti voziš brez strehe in vrat.. plus to, da se za wranglerjem vsakič obrneš medtem ko se toyota samo pelje mimo ne me razumet narobe, sestavil in predelal sem ogromno jeepov in tudi kar nekaj toyot.. oba sta top ampak ampak gre za 2 različna avtomobila iz dveh različnih koncev sveta, težko je primerjat sidebyside..
Za mano se tudi obračajo... ustavljajo na parkiriščih pa sprašujejo če prodam...
Imam pa Samuraja
Ti si doma precej na ravnini in na odpretem glede na mojo pozicijo!
Sicer pa konkretno če poznaš offroad (goriška) brda, svoj čas dokaj priljubljen offroad dogodek, dokler niso začeli naravovarstveniki in lastniki zemljišč srat ...
Pa da bomo ontopic. Sam iščem nov (max. 2-3 leta star) SUV (do 50k EUR) dolžine max. 4.5m min. oddaljenost od tal vsaj 18cm, dimenzija gum ki omogoca neke solidne AT gume (balonarce). Vleka prikolice 750 ndm brez zavor in vsaj 1600kg z zavorami (bonus je opcija brez kode 96 oz. E kategorije). Obvezno bencinar, obvezno vsaj pod 12 sec do 100km/h, super če avtomatik ...