ksz
Ko prides dol ti hoce tvoja agencija nasponat renta avto za 7 dni z full insuranceom za recmo okol 270eur, vprasas agenta kaj je to full in ti pravi vse razen gum in podvozja, in zraven ti nabija da se cimprej odloci ker jih potem nebo vec, ti pa se spakiras ne. No zvecer gres po glavni ulici na sprehod in se ustavis pri 4ih rentacarjih in dobis enega za 160eur kater zajema ves insurance edino gum in podvozja ne, torej sem prsparal 100eur in za ta denar smo sli en dan 4 komadi na celodnevni izlet z ladjo po otokih, katero ti spet se pred tem ponuja agent spet nevem koliko drazjo.
Lefkas je bil meni super, nobenih divjacin z mladino, ce si hotel lokal do jutranjih ur si ga dobil ni pa bila to diskoteka. Gor imas okol 8 glavnih najlepsih plaz in gres vsakdan na eno, za te podvige si izberes avto, nam se skuterji niso splacal. Najraje oziroma vec ali manj sem jedel samo girose ki so po 2 eur in meni zelo dobri, tist kar se v stari ljubljani dobi od girosa ni pol qrca vredno.
Stacun dosti z normalnimi cenami, mas pa tudi lidl in se neki podobnga.
Ne kupuj olivnega olja na letaliscih ker g adobis istega v Ljubljani v mercatorju.