Sicer ne vem, kje si ga to spravil, ampak fajn se je zavedati, da nebo ni tvoja lastna zadeva in so gor lahko tudi drugi leteči objekti.V višino sem ga spravil nekje 900m iz izhodišča (pa še bi šlo), razdalja pa tudi zelo solidna.
visina 120 omejitevv kakih conah, kjer je samo medved itd.zakaj hack? kje in kako pa te omejuje?
v tujini letam, tam ni bilo nič drugega v zraku, morda ptičiSicer ne vem, kje si ga to spravil, ampak fajn se je zavedati, da nebo ni tvoja lastna zadeva in so gor lahko tudi drugi leteči objekti.
Očitno je tebi vseeno, če kakšnega padalca/jadralca na tla spraviš. Če se bo to zgodilo, močno upam, da te bodo za zapahe spravili.
Namreč pravila niso za brez veze postavljena. In če nekaj lahko, še ni nujno, da je to pametno/smiselno/varno.
Meni je tudi malo bed, ker ne morem top shit fotke naredit, a bi se ob tem videl še sosedov bazen. Pač naredim slabšo fotko. Enim je pa očitno vseeno za to.
tu pr nas bilo, hodim 3 ure, brezpotje, lepi punkt pol pa omejitev 120mse nikoli nisem naletel na tako omejitev... a to je kje v hosti al kje?
edin vcasih se morem nekam vpisat, ce je kaksna "vojaska" cona. visinskih omejitev pa se nisem zasledil...
Ja, morda zaradi takih kot ti.po pameti se leta, bedaki pa predpise sprejeli, da se pleni
slovenija zahojena
tam ko slikam ni jadralcev in mali dronček ga bo kihnil ali...Ja, morda zaradi takih kot ti.
Me res zanima, kako ti vidiš 900m visoko, kaj je v zraku. Jaz ga pri 120m ne vidim več. Drugače se strinjam, da je 120m skoraj premalo in bi verjetno s pametjo lahko nekje na samem mirno letel tudi kaj višje, saj se jadralce, itd. vidi brez težav tudi na višji višini. Ampak 1km? Hm. Ne vem no.
ne vem točno, kakšnih 500Sem šel na google map gledat, koliko je 120m. Malo. MALO!
Te kar gor potegne, če ni kake blokade.
p.s. koliko m je tale zgornja slika obale?
Tole je precej švoh zadela in seveda tudi poceni.Da mao obudim temo. Je bilo veliko govora o DJI, meni je všeč tale ! Kakovost, cena? Primeren za čistega začetnika?
Ne vem kaj mešaš plačilo zraven. Ker ko plačaš, si omejen na 120m. S plačilom ti višine ne dvignejo. Ali jaz česa ne vem?tam ko slikam ni jadralcev in mali dronček ga bo kihnil ali...
pol ga bo tudi galeb nabodel, ki je večji in močnejši
po pameti ti pravim...
a ko pa plačaš pa padalci nenadoma izginejo
dron ima kamero v živo...vidiš kaj dogaja okoli
Tole je precej švoh zadela in seveda tudi poceni.
Poglej med rabljenimi.DJI Mavic mini 3 PRO NOV
DJI Mavic mini 3 PRO NOV Prodam Mavic 3 mini 3 pro NOV, na dronu še vse nalepke,www.bolha.com
tvojga en prodaja za 280 EUR.
Prijava v Facebook
Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.www.facebook.com
Priporočam Mini 3 pro.
plačaš hack in letiš po pametiNe vem kaj mešaš plačilo zraven. Ker ko plačaš, si omejen na 120m. S plačilom ti višine ne dvignejo. Ali jaz česa ne vem?
Dej drugič mal prej objavi!Vabilo na CAA FB strani
[WEBINAR - VSE O DRONIH]
V četrtek, 23. 11. 2023 ob 18. uri ne pozabite na naš nov webinar, ki bo tokrat namenjen brezpilotnim zrakoplovom.
Zapišite datum... začnemo ob 18. uri na:
https://tinyurl.com/CAAdronWebinar
Vabljeni!
Poglej priponko 76364