16 minut, to je zgolj za kako hitro slikco naredit.Začetniško vprašanje.
Že pred leti sem želel kupiti drona. Pa jih takrat še skoraj ni bilo, pa s fotografijo sem se veliko ukvarjal in niti ni bilo časa za širjenje hobijev. No, časa tudi sedaj ni nič več, pa vseeno me dron sem ter tja malo zamika. Sedaj mi je znanec ponudil DJI Spark, s torbo, 4 baterije, kabli, polnilec za 3 baterije naenkrat, range extender, propelerji - za 240 EUR.
Je to za začetnika dobra izbira? In cena sprejemljiva?
Še najbolj me moti podatek, da je najdaljši čas leta 16 minut. To verjetno v idealnih razmerah in z novimi baterijami. Vrag ve, kako je to v praksi (z rabljenimi baterijami).
kje naj zakrijem obraz? naredil sem filmčke. ne slike. dron kroži okoli tebe, ti sediš na klopci, v kadru imaš pa lep posnetek stola, pa vrtače in okoliških hribčkov TO je tisto, kar naredi dron zanimiv. nove ideje, nove perpsektive itd. ampak, po pameti in po reglcihZakaj 'taki' droni? Zardi slike in videa.
Če tega ni, je za izbrat un k samo leti.
kaj pravijo dronarji?
pa da vidimo sliko. zakrij obraz pa bo.
Še zmerom prodajaš?..Za 485 EUR dobiš moj dron DJI mini 2 FMC s tremi baterijami, v zraku zdržijo dobre pol ure vsaka. DJI Mini 2 je trenutno špica med droni.
OK govorim o kvaliteti slike. kvaliteta videa za mene sprejemljiva.kje naj zakrijem obraz? naredil sem filmčke. ne slike. dron kroži okoli tebe, ti sediš na klopci, v kadru imaš pa lep posnetek stola, pa vrtače in okoliških hribčkov TO je tisto, kar naredi dron zanimiv. nove ideje, nove perpsektive itd. ampak, po pameti in po reglcih
Imam tega in je zelo solidna zadeva, kot vsak DJI.Da mao obudim temo. Je bilo veliko govora o DJI, meni je všeč tale ! Kakovost, cena? Primeren za čistega začetnika?