Ja. Je ratalo kar precej prometa na našem nebu. Po zakonu smo brezpilotni letalci dolžni umikat se v takem primeru. Pred letenjem pogledati v zrak in Notam. Tam so vpisani vsi leti ZLP, ki imajo prednost pred nami.Tako kot sem že napisal - tudi športna letala letijo tudi do 20m nizko, pa je minimalna višina letenja za njih 150m...
Kaj se priporoča za 100-150 eur? Lahko kitajc iz EU. Tako malo za zabavo za otroke in starejše otroke . Fajn če ima to da sam drži pozicijo in višino.
Hvala.
Mini 2 bo dron leta.Najvecja prednost Mini2 pred Mini je .raw format. Vsaj meni.
Zdravo
Zanima me kako je sedaj s to zakonodajo.. Raje pod 250g torej dji mini, me pa mika tudi air, ki je težji? Bo treba v letu 2021 za aira izpit, za mini pa še vedno ne ker je kao igrača? Čeprav sedaj z novim mini 2 je tudi 4k dobil in ostale bonbončke je celo boljši nakupo kot air...
Moraš imeti Facebook.Meni pravi da vsebina ni najdena...
Igrača po uredbiBi rekel da je hudo preveč odprta za lastno interpretacijo ta razpredelnica:
Poglej priponko 39766
Če gledam A1 Je igrača ni igrača? Kako to ločiti? Kaj definira igračo?
Če je privatno zgrajeno, kako naj potem imaš proizvajalčeva navodila za uporabo drona?
Potem kaj pomeni namensko letenje nad neudeleženimi osebami? Kako daleč proč moraš leteti, da ne letiš nad njimi?