Jaz sem jih tudi že dobil. Vsekakor so vredne svojega denarja: so dovolj lahke, zelo udobne in ne grejejo ušes, povezovanje preko BT je hitro in neproblematično, zvok je za ta cenovni razred presenetljivo dober, izolacija zvoka (brez ANC, odvisna le od fizične konstrukcije slušalk in od uporabljenih materialov) pa sploh najboljša od vseh čezušesnih slušalk. kar sem doslej uspel preizkusiti, tako da ANCja niti ni potrebno vključiti.
Kar pa se tiče ANCja, ni najboljši, to je dejstvo (Sony 700, 770, 1000 in Bose 35 imajo boljšega!), je pa najboljši v tem cenovnem razredu! Pri vklopu se dinamični razpon reprodukcije zvoka definitivno zmanjša (kar se dogaja tudi pri najdražjih modelih) in zvok postane malce "zadušen", a v zelo hrupnih pogojih je itak bolj pomembno, da te hrup "ne ubija", kot pa malo slabši zvok. Bo pa potrebno ANC preizkusiti še na letalu, in prav tako 30 ur delovanja z enim polnjenjem.
Dejstvo je torej, da so slušalke zelo udobne, da ne "utrujajo" pri poslušanju, da presenetljivo verno reproducirajo zvok in da imajo hudo dobro pasivno zvočno izolacijo ter v tem razredu najboljši ANC.