Kater wagen?

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi: Desna roka lahko vrta po nosu ali pa boza stegence na sovoznikovem sedezu (pa z avtobusa to gledajo)
Ka gledajo? Kako se božaš po stegnu? A ti na dveh sedežih sediš? Kaki avto pa maš?
Stegence na sovoznikovem sedezu! Nos pa vrtam svoj/na voznikovem sedezu
Se mi je zdelo. Oprosti.
Da gledajo kako si nos pucas.
Nekulturno.

Ti, čigavo stegence pa je na sovoznikovem sedežu? Kravca, bik, pujsek, kurje bederce?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
No, da slisim?
smile-1.gif
Kaj priporoca strokovnjak? Kot jaz gledam prav hude razlike ni, mogoce v zvezdicah, tega pa res nisem sel gledat, govorim o avtih istega ranga.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Meni je hecno to, da golf7 kao ni trd. Vsi VW so precej trdi in nabijajo čez luknje, verjetno ta sport verzija še kaj bolj?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Naj potem vzame Mazdo al pa Golfa, bencinarja...

Ni sicer direktno......ampak na tnalu sta bla mazda 3 vs Golf7.....in mazda je KAO pretrda
cheer.gif

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
cizy višje gor.
Korektno opremljen in motoriziran, garancije oz. jamstva še več kot 5 let, je pa res da najbolj mehak ni, športno podvozje in 17 col. pač terja svoje. Ampak to ne pomeni, da nabija čez luknje kot kakšni polizdelki z neuglašenim podvozjem.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Iz tega posta bi z malo zdrave logike lahko razbral da je trši, ne da ni trd...

Imaš pa tudi mehkejše avte, ki čez luknje nabijajo bolj, saj trdota oz. čvrstost podvozja se ne meri samo v tem kako bo avto nabijal oz. ne-nabijal čez luknje na cesti.

Lahko pa proti doplačilu pri Golfu že nekaj let dobiš dinamično uravnavanje šasije, kar bo verjetno konkurenca še nekaj let sanjala.

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Glede na to da se pogovarjamo o G7......bi jaz preveril tudi trdoto zicev...oz udobje

Men avto ni bil udoben na relaciji Munchen-Lj.....

Pol pa vsi pišejo kako so avti višjega cenovnega razreda oh in sploh ko greš na dolge fure...da stopiš ven spočit
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Odvisno česa si navajen, ampak trši sedeži bi naj na dolgi rok bili vedno bolj udobni, to ti bo povedal vsak fizioterapevt. Jaz sem z G6 in G7, oba GTI (športni sedeži, podvozje, 18 col itd.) večkrat naredil po 1000km v enem kosu (z izjemo tankanja kakopak) brez bolečin, medtem ko sem s Fiat Bravom mislil da bom umrl do Minhna.

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
No mene je pa v G7 rit bolela isto kot zdajle ko sedim na pisarniškem stolu za laptopom
smile-1.gif

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
No mene je pa v G7 rit bolela isto kot zdajle ko sedim na pisarniškem stolu za laptopom
smile-1.gif

da nimaš ti kakšne zdravstvene probleme, npr kavčizem ali pa hemeroide.....
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na to da se pogovarjamo o G7......bi jaz preveril tudi trdoto zicev...oz udobje

Men avto ni bil udoben na relaciji Munchen-Lj.....

Pol pa vsi pišejo kako so avti višjega cenovnega razreda oh in sploh ko greš na dolge fure...da stopiš ven spočit
hysterical-1.gif

Od kdaj pa je Golf avto "visjega cenovnega razreda"?
grims-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Nekateri tu ga obravnavajo kot bozanstvo
smile-1.gif

So spociti ze sami ko ga zagledajo

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Pomoje imaš preširoko rit in ne pašeš v školkaste sedeže.

Res je da najbolj zgoljav pa ravno nisem
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
ne vem sicer kako je z nekimi tasovci special edišn, mamo pa doma G7 comfort line. Ne podvozje in ne zici niso trdi, pravzaprav je zadeva zelo udobna, je pa podvozje kompaktno in ne trdo in ne nabija, še manj pa žvenketa. Za primerjavo Megane III gt line je konkretno trši. udoben je na zimskih kumho gumah, na prvi vgradnji Conti sportcontact je pa trd ko praseca in nabija kje u križ, pa še zici so trši.

Avtorju teme: Kupi si G7 1.4 TSI comfortline pa doplačaj za komfort paket in bluetooth, pa maš v avtu vse kaj rabiš, pa še cena je OK.

Nazadnje urejeno: