Kater wagen?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Meni pa ne gre v glavo, kako da na celem netu nisem našel niti enega negativnega reviewa Golfa 7. Ne na domačih, ne na tujih straneh. Če je res tako zanič, kot pravi tale tema, bi pa že moral kdo kaj omenit.

V bistvu večina testov vozil podobnega ranga vsebuje kaj v stilu: "Skoraj tako dober kot Golf" ali pa "Ne dosega standardov, ki jih je postavil Golf." Dejansko ne pomnim niti enega članka ki katerikoli izdelek v tem rangu postavil neposredno nad Golfa.

In ja, vozim Golfa 7.

Zakaj?

Glejte zgoraj.

Nazadnje urejeno:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Do konca leta bo imel VW zihr "močne" akcije za pospeševanje prodaje saj se drugo leto obeta facelift VII, tako da nič hitet z nakupom.

Ne razumem pa te manije ponujanja hibridov. Pri minimlani razliki porabe (+- 1 liter na 100 km) tolk besed. Če maš avto z to da čimprej prideš od točke A do B, nimaš kej s hibridom delat po cesti. To je za "une" k imajo pametni telefon za vse drugo sam za telefonirat ne

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Ja no shit sherlok kdo pa je trdil da nima napak? Sploh obstaja kateri avto ki nima napak in o katerem ni X tem na netu? Ce ze mislis srat cez kralja svojega razreda, bodi vsaj kreativen, ne pa da seres s takimi kislimi

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Glavni problem v tej temi je veriga, zdaj pa mi ti biser pokaži verigo v Golfu 7 (z izjemo 2.0 TSI)?

Saj Toyotam tudi ne zašteka vsem gas pod tepihom, ali???

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
V bistvu si lepo izpadel [cenzura], ker v temi kjer teče debata o Golfu 7 priletiš ven z verigo.
smile-1.gif

Uživaj.

Pa ko bo kakšen znanec kupoval Focusa mu ga odsvetuj, da se mu ne bo vžgal. Saj veš, Pinto afera pa to...

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Meni je kristalno jasno, da se o napakah produktov, ki so leto za letom v vrhu prodajnih lestvic bistveno več bere, kot o napakah na "butičnih" rečeh, ki se jih proda nekaj deset na leto. Vsak ki ima težave, se pač pofočka na forumih, tistih 100 ki jim zadeva dela, pač ne.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Taka bitka lahko nastane samo med premiumaši (golf loverji) in domnevnimi plebejci (vsi ostali). Kje so kokice?
grin1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Vsak ki ima težave, se pač pofočka na forumih, tistih 100 ki jim zadeva dela, pač ne.

Čudno, da se to dejstvo izpostavlja samo, ko gre za VW, kaka druga znamka je pa samodejno šrot.
crazy1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
V bistvu si lepo izpadel [cenzura], ker v temi kjer teče debata o Golfu 7 priletiš ven z verigo.
smile-1.gif

Uživaj.

Pa ko bo kakšen znanec kupoval Focusa mu ga odsvetuj, da se mu ne bo vžgal. Saj veš, Pinto afera pa to...

Nono... NI tema o Golfu 7... ampak tema o tem, kateri avto bi nekdo zelel kupiti ... In sedaj, ko je nekdo napisal, da Golf NI "überwagen" ste se vsi VAG loverji usuli nanj ...
bonk.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vem da tema ni o Golfu 7, je pa to edini Golf o katerem teče debata v temi, kot sem napisal.

Če se kdo za brezveze usaja z nebulozami so to hibridarji, evo par primerov iz te teme.

1. Golf nabija čez luknje. - Ne nabija čez luknje, kar je potrdil tudi uporabnik "map", ki je kolikor vem daleč od VAG loverja in kar lahko potrdi xyz testov na netu, pa ne zdaj s to staro foro, da so vsi podkupljeni.

2. VW ni radodaren s popusti. - Imam pred sabo 3 račune, ki pravijo drugače.

3. Golf 7 1.2, 1.4 TSI in zanesljivost. - Kaj imajo veze motorji prejšnje generacije z verigo, z motorji v Golfu 7, razen iste oznake in prostornine? O težavah z novimi TSI se kaj veliko ne govori, kljub temu, da so na trgu že ene 3 - 4 leta.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
V glavnem, danes zvozil clia, capturja in megana. Ja, clio je gajbica ampak se solidno pelje, je pa mogoce mal predrag, ampak meni se vsi zdijo predragi.
smile-1.gif
Golf je se opcija pa morda se fokusa pogledam. Kaj druzga mi pa ze ne pade v oci.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Pa ste vi normalni? 20k € pri konkurenci stane hibridni pogon z vsemi plusi, ki jih prinese, ne pa ročni menjalnik z bencinskim motorjem.

Koliko boš dobil po 5 letih? Sigurno ne 2k € več, ki si jh plačal ob nakupu.

Kje sem dobil 2k€?
- Focus Style 1.0 ecoboost 15.400
- Focus Style 1.5 ecoboost 17.000
- Auris 1.2 t Luna 16.500
- Megane ..
- P308 ..

Seveda končne cene se vedno dobi samo v salonu tako, da priznavam, da se lahko motim ampak glede na izkušnje VW nikoli ni bil med najbolj radodarnimi pri popustih.

roko na srce, katerega si boš upal prej in dražje prodat rabljenega? hibrida ali konvencionalen pogon?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Pa ste vi normalni? 20k € pri konkurenci stane hibridni pogon z vsemi plusi, ki jih prinese, ne pa ročni menjalnik z bencinskim motorjem.

Kje sem dobil 2k€?
- Megane ..
- P308 ..

Seveda končne cene se vedno dobi samo v salonu tako, da priznavam, da se lahko motim ampak glede na izkušnje VW nikoli ni bil med najbolj radodarnimi pri popustih.

roko na srce, katerega si boš upal prej in dražje prodat rabljenega? hibrida ali konvencionalen pogon?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:

Kje sem dobil 2k€?
- Megane ..
- P308 ..

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:

Kje sem dobil 2k€?
- Megane ..
- P308 ..

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:

Kje sem dobil 2k€?
- Megane ..
- P308 ..

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:

Gasper je primerjal G7 s konkurenčno bencinsko ponudbo. In omenil, da lahko za ceno G7 kupiš hibrida (ki je pri Toyoti cca 5k pribitka).