Hvala. Če se v naslednjih mesecih kaj posebnega ne spremeni, bo zgleda res P10 ...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
v istem vrstnem redu kot si napisal je tudi hitrost posodabljanja
Hvala. Če se v naslednjih mesecih kaj posebnega ne spremeni, bo zgleda res P10 ...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
v istem vrstnem redu kot si napisal je tudi hitrost posodabljanja
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ima kdo izkušnje z Huawei P10 Plus Dual SIM? Me zelo mika, potreboval bi dve kartici, namesto da nosim okoli dva telefona. Mogoče v poštev pride tudi kaj podobnega, ampak ta mi je zaenkrat top. Izkušnje?
Hvala, ampak ne pride v poštev. Pri Telemachu imam 12€ naročnine za paket Še več, kjer je vse neomejeno, tako da ne bom nenjal in plačeval za paket še enjkrat več, enostavno ni računice.Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Trenutno imaš pri A1 akcijo za njega. Je pa res da traja samo en teden...
https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/akcije/super-teden
Kako nižja serija, če pa je daleč najdražji?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Mate je nižja serija od P in Honor. Drugače pa po moje delajo vsi njihovi dual sim glih.
Ne poslušaj, ker ne ve kaj govoriCitat:
Uporabnik Car pravi:
Kako nižja serija, če pa je daleč najdražji?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Mate je nižja serija od P in Honor. Drugače pa po moje delajo vsi njihovi dual sim glih.
V bistvu so meje med njimi zelo zabrisane. Mate je kao phablet serija, ki ponavadi prvi dobi nove procesorje, razne bombončke, etc. v bistvu Huawei premium igračka. P serija ala performace, potem pobere določene stvari od Mate serije in še kaj se ji doda ( da so določeni uporabniki sprovocirani in prodajo še čisto nov Mate in gredo na P) honor pa je bila zadnja pogruntavščina, v začetku drugačen prostop trženja s strani Huawei, ciljna skupina bolj mladi, etc.Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Oprosti falil, Mate je najvišje - kao.