Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
za navigacijo uporabi here we go, offline zadeva (karte potegneš dol), lahko pa deluje tudi v online načinu.
zaznamke, če imaš firefox preneseš tako, da se prijaviš v sync (sinhronizacijo zavihkov). za chrome pa verjetno isti username uporabiš.
simple program za upravljanje je samsungov kies. bolj simple skoraj ne gre
kar se luči tiče pa tudi ne vem, kje je tak problem...potegneš dol z vrha in tapneš svetilko. dela. skorajda z eno roko (na mojem s7 edge).
Hvala za lep odgovor.
Poznam Here in mi ni jasno zakaj ne zmorejo dodati še slovenskega jezika.
Bi pa rad potegnil dol satelitske posnetke pa kolikor vem to ne gre, brez satelitskih posnetkov mi je pa kar neuporabno.
Sicer je pa daleč najboljša navigacija Garmin, pa žal na androidu ne dela.
Rabim za lažje pohodništvo in kolesarjenje topokarta + vseskozi ti riše sled, ki jo potem enostavno preneseš v računalnik in imaš lepo na enem mestu shranjene prav vse poti kjer si že bil-tako navigacijo bi res rad imel, Here pa vsega tega ne omogoča.
A pri zaznamkih grem najprej v računalniku nastavit račun za sinhronizacijo, potem se mi pa vse to prenese tudi na mobitel, če naložim ff in se prijavim s tem računaom?
A obstoja kak mobilni brskalnik, kjer bi zaznamke lahko videl takoj ali z največ enim klikom?
Pri vseh imajo zaznamke shranjene nekje v meniju, tako, da moraš najprej v meni in potem šele tam najti zaznamke.
Samsunga pa še nimam, ker ima nekaj stvari tako butasto rešenih, da me glava boli in me vedno bolj mika kak Oneplus, ki kolikor vem nima po svoje spremenjenega androida.
Torej ti predlagaš odklep zaslona, pomik bližnjice, vklop lučke in potem še izklop zaslona(pa saj to je skoraj pol minute dela, stara nokia za vse to rabi dve sekundi, brez, da pogledaš zaslon).
Mnogo boljša bi bila, da potreseš telefon in se lučka prižge ampak pri prižiganju to dela res slabo in se prižge včasih takoj, včasih pa po petih minutah tresenja.
Nima niti možnosti, da bi lahko imel vseskozi zaklenjen zaslon in bi ga odklenil lahko izključno samo na prstni odtis, tako pa lahko vsak, ki pride mimo vklopi zaslon in vidi klice, smse, vsa možna obvestila, opomnike....
Pa še za vsak MMS moraš vklapljati podatke.
Samsung kies sem pa enkrat par let nazaj videl in me je glava bolela, proti fantastični Nokijini rešitvi z imenom Nokia Suite se po mojem še vedno lahko krepko skrije.