Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Darjan, to da so naši mladi napokali Srbe ne pomeni veliko za uvrstitev na svetovno. So pač še premladi in preden bodo dovolj zreli za "vrhunske" uvrstitve med člani bo minilo še kar nekaj časa.
Kar nekaj igralcev prve postave A Reprezentance je napovedalo slovo in ni tako zelo enostavno spet uigrati ekipo in najti pravi kemijo med njimi. Pomladitve ekip so vedno kritične, čeprav so v nekaterih redkih primerih lahko izjemno uspešne. Seveda pa je pomladitev nujna, da tudi mladi dobijo priložnost, bo pa kar držalo, kar je rekel Katanec, da bo Slovenija še zdrsela po lestvici navzdol.
Igra v Mariboru je bila kot noč in dan v primerjavi z Ukrajinsko. Odlična tekma z veliko teka in energije s čimer Slovenija kompenzira pomanjkanje tehničnega znanja. Boljših igralcev pač nimamo, to je dejstvo! Se nam pač ni izšlo, žal!
kot ponavadi, pišeš bedarije.
1. trenutna reprezentanca niti malo ne daje vtisa neke uigranosti
2. to da mladi igralci ne morejo igrat za reprezentanco je bullshit
3. slovenija ima trenutno tehnično najbolj podkovane igralce ever
4. imamo boljše igralce
1. Res si strokovnjak! Od kod pa ti to? Videl sem veliko uigranih akcij, vsaj je vedel, kaj mu je naloga na igrišču. Če pa bi zmagali, pa bi razmišljal drugače, kajne?
2.Kje sem napisal, da mladi igralci ne morejo igrati za reprezentanco!?
Še enkrat preberi! Govorim o vrhunskih predstavah in o postopni vklučitvi mladih in zamenjavi generacij. Katanec je po tekmi lepo povedal, da prihaja do različnega razmišljanja o igri med mlajšimi in starejšimi igralci v reprezentanci. Torej ni bilo prave kemije.
3. Aja? In kdo so to? Birsa, Kampl, Iličič? Ali si mislil Kurtiča, Struno, Jokiča, Ljubijankiča, Kirma, Lazareviča....
4. No, že najmanj 2-3x sem postavil vprašanje, pa nihče nima jajc odgovoriti, torej sprašujem še tebe: Kdo pa so ti boljši igralci?
Le kje se skrivajo?