Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Na tribuni so bili združeni slovenski navijači - torej koper, celje, lj, maribor itd...
Bakle so ble rdeče, ne zelene, tko da.....
Ker bakle green dragonsov pa zeleno gorijo a ne?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Na tribuni so bili združeni slovenski navijači - torej koper, celje, lj, maribor itd...
A misliš da vijolično?Citat:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Citat:
Katanec uničuje ugled reprezentance
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Bom jaz!Citat:
daj malo vsaj na youtube poglej preden neumnosti pišeš
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
OFF
In kaj je, razen uničevanja €, dejansko namen teh bakelj?
ON
Žal (ali na srečo) nisem mogel gledati tekmo, pa me samo zanima (resni) komentar kako so igrali.
Pa še mnenje ali bi se kaj poznalo, če bi lahko igral Berič.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Očitnio nisi bil še na nobeni tekmi, od Dragonsov čist lepo svetijo zeleno. Tko da tist zadnjič so ble lepo Viole, pa če ti napopaš milion bebavih smajlijev.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
OFF
In kaj je, razen uničevanja €, dejansko namen teh bakelj?
ON
Žal (ali na srečo) nisem mogel gledati tekmo, pa me samo zanima (resni) komentar kako so igrali.
Pa še mnenje ali bi se kaj poznalo, če bi lahko igral Berič.
da ti še bolj z tehnične plati razložim ... birsa je igral tam ko mu je mesto, isto kampl, že to je bila neka razlika ... katanec me ful spominja na šimundzo v mb, ko je kr tupil z nekimi šablonami v katerih so igralci igrali v krču, ful ljudi te dni šimfa kak je iličič slab ... to je atomski fuzbaler, tud v klubu je vodja na terenu ... in pol je on kriv da v reprezentanci ne pokaže svojega? na prvi tekmi je igral špico oz pol špico, kar je pogojno ok, ampak on se dosti boljše počuti če ma žogo v nogah pa se giblje ... naj največji handicap poleg taktičnega neznanja pa je katančeva hlapčevska mentaliteta ... ima najboljšo ekipo trenutno kaj smo jo kdaj imeli, pa z njih ne zna potegnit maximuma, to pa zato ker jih v glavah ne zna pripravit,
zdaj bote itak rekli da to govorim ker sem iz mb, ampak to preprosto ni res, povprečno gledano je trenutna generacija vsaj dva nivoja nad zlato generacijo, ampak selektor enostavno nima miselne in druge kapacitete, sej se na igrišču vidi.
kaj je želel s prvo tekmo v ukrajini mi še zdaj ni jasno, v gosteh je igral bolj zaprto da ne bi dobili gola ... po drugi strani pa če bi pokazali neke ambicije pa bi tam enega dali ... ne vem res ne
ti dve tekmi sta najboljši možni pokazatelj, da je večina v glavi, ker igralci so isti stali na igrišču
edit: baklje, verjetno so bili res domači navijači, ker se je tudi napovedovalo kot znak protesta da na čisto vsaki tekmi domačega prvenstva dobi mb kazen za neko bedarijo in to po par jurjev, kot je recimo sovražno skandiranje in podobne floskule
vsekakor ni za opravičevat tega, jih pa razumem, da so želeli s tem nzs kako kazen "priskrbet" v tem smislu se je pisalo po forumih vsaj
Citat:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Očitnio nisi bil še na nobeni tekmi, od Dragonsov čist lepo svetijo zeleno. Tko da tist zadnjič so ble lepo Viole, pa če ti napopaš milion bebavih smajlijev.
A si bebav? Poglej video, ki ga je car pripopal. Sveti tista bakla vržena na igrišče zeleno po tvojem?
(ne pravim, da niso metali mariborčani bakel, ampak trdit, da to niso bili dragonsi samo zato, ker niso zelene (kar smo dokazali, da tudi rdeče green dragonsi palijo) je pa neumnost brez primere)
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ta playoff smo izgubili ker nismo meli jajc na prvi tekmi, bakle gor al dol ... je pa itak bedarija, ne vem al si jih v rit nabijejo da jih spravijo na stadion al kaj