Dončič - NBA

Schime

Guru
22. nov 2008
2.070
837
113
Ma preveč igrajo toplo hladno. Dans so žoge letele iz rok. Dobljeni skoki izgubljeni. Zgrešena polaganja.
Ni blo fokusa. Tole bo kar težka serija za napredovanje. Za kaj več bo treba verjetno počakati naslednje leto tudi, če grejo naprej. S tako igro ne vidim, da bi Minesoto premagal kaj šele kaj boljšega.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.670
4.890
113
Čisto vsak playoff Dončiču uspe biti poškodovan ali bolan. Bil sem tudi prepričan, da imajo na gostovanjih svojega kuharja, pa temu ni tako, torej je prosta pot za kup težav.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.800
1.300
113
Titograd
Precej omejena ekipa so, kljub temu pa sem upam da bodo vsaj 1. krog preskočili. Ampak eno je če zaostajaš 2-0 v zmagah, to se je že večkrat rešilo, 3-1 pa je že bolj brezupen položaj, jaz osebno ne verjamem da so to sposobni.

Tudi prihodnost ekipe ne more sloneti na 40 letniku (kapa dol za prikazano sicer, 10 let mlajši se skrijejo proti njem, ampak narava bo prej kot slej naredila svoje), manjka pa jim še center.

kemb

Majstr
7. okt 2018
888
894
93
S to ekipo je to to. Igralci s klopi in njihov prispevek si ne zasluzijo pozitivne ocene.
Kako bos proti minesoti igral v glavnem s prvo peterko, sploh kjer je igra fizicna in hitra. Ni sans. Po koncu sezone je treba narediti prepih med igralci ter pripeljati hitrega, agilnega centra ter igralce, katero so sposobni zamenjati in razbremeniti prvo peterko.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Schime

Guru
22. nov 2008
2.070
837
113
Saj pol klopi sploh ne igra in so tam samo zaradi lepšega. Mislim, da je tudi trener malo brcnil v temo ker igra rotacijo z 8 igralci.
Jah neki bodo morali narediti v naslednji sezoni samo mislim, da bo eden od 3 najboljših moral iti, če hočejo kaj pametnega dobiti. Drugače ne bo $$.