Kartica VISA elektron

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Naše banke so (tipično) pohitele z uvedbo neke nove neumnosti, kjer je treba vsak nakup pač potrditi. Očitno se je folk sicer preveč zgovarjal in mutil, da oni niso kaj plačali oziroma so imeli preveč zlorab. Naše trgovine to upoštevajo, saj ne da imajo izbiro.

Nekatere tuje pa tega (še) ne jebejo in je pač tako kot je.

Jaz z normalno viso niti z generatorjem ne morem kupovati na amazonu, ker te oslarije pač ne podpira (ne uporabljajo naših centrov za kartice) in mi avtomatično zavarača nakupe, s to predplačniško viso pa gre.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Odgovor BK. Da vidim ce je kaj uporabnega.
Zanimigo je to, da na salterju ob prevzemu kartice ni nic omenila tega.

Spoštovani g. Žgajnar,

zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

V zvezi z vašim spodaj navedenim predlogom vam sporočamo, da pri Banki Koper že imamo podobno rešitev, Mobilno banko, imamo pa tudi Ql plačila, Mobilno denarnico Wave2pay…itd

Prosimo vas, da si ponudbo banke Koper d.d. ogledate na naši spletni strani.

V kolikor pa potrebujete še dodatne informacije se za pomoč lahko obrnete tudi na našo brezplačno telefonsko številko 080 13 18.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Odgovor BK. Da vidim ce je kaj uporabnega.
Zanimigo je to, da na salterju ob prevzemu kartice ni nic omenila tega.

Spoštovani g. Žgajnar,

zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

V zvezi z vašim spodaj navedenim predlogom vam sporočamo, da pri Banki Koper že imamo podobno rešitev, Mobilno banko, imamo pa tudi Ql plačila, Mobilno denarnico Wave2pay…itd

Prosimo vas, da si ponudbo banke Koper d.d. ogledate na naši spletni strani.

V kolikor pa potrebujete še dodatne informacije se za pomoč lahko obrnete tudi na našo brezplačno telefonsko številko 080 13 18.

Se mi zdi da za nekomitente in uporabnike VE nič uprobnega.

Mobilna banka IN lahko uporabljajo tisti ki imajo spletno banko IN ( nekomitenti je nimamo)
QL plačila so vezana na prodajno mesto. Ljubljana premore tri prodajna mesta.

wave2pay
Citat:
Za mobilno plačevanje s pomočjo mobilne denarnice Wave2Pay je potrebno imeti odprt transakcijski račun pri Banki Koper in eno od plačilnih kartic, trenutno je to Activa MasterCard.
pa še nadomestilo bodo po novem letu računal, pa tudi ne vem če bo ta varianta delovala pri spletnem plačevanju kjer sedaj zahtevajo OTP.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ... Ampak eni pa res delate znanost iz obične kreditne kartice, spletnih nakupov in PayPal-a...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ma škrti so, da se bodo na rit ugriznili vsak čas. Zapravljali bi, za kartico bi pa najraje, da jim še banka kaj plača.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Mobilna banka IN je na voljo tudi za nekomitente. Jaz imam Viso Elektron in prav tako IN, pa nisem njihov komitent.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Če kdo rabi čitalec za kartico imam enega viška, star cca. 1 mesec, sem zamenjal banko, pa ne rabim več.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Tako je, sedaj sem na abanki in dobis sms. Prej sem bil na banki celje/nlb kjer sem ga potreboval, ce kdo rabi za pol cene novega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Seveda, nekateri niti nekaj (10) evrov ne bi pustili trgovcu (da bi jih nekaj dni "obracal") ko bi kupili cenejse gorivo :devil.
A jaz naj pa kar desetletja zastonj puščam banki nekaj deset (sto) evrov da jih bo obracala. .... Za vsak nakup se mi pa re s ne ljubi delat dvojne transakcije.
ne-ne-1.gif

wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
če kupuješ tam, kjer je visa certificated, za paypal, skrill, ipd, pa se ne potrebuje nič.