Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
gledap 2004 do 2005, to so 7 do 8 let stari avti, s takšnimi ne delajo po 10k na leto, ampak prej med 20 in 40 k..rečmo 25 k€ da si na minimumu, krat 7 ali 8, torej pod 150 nima noben, zapomni si to. prej okol 200 k€
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Hvala vsem. Pomembna mi je čim manjša poraba, udobje za voznika (2m visok človek) ter da je mašina in avto čim bolj vzdržljiv.
Ja izbira je res kar velika. Sem gledal tudi tega predlaganega volvota V70 pa izgleda super, samo je malo drag pa malo jih je. OK so tudi za 3-4k samo ali so letnik 98 ali pa imajo 300k km. No in ko smo že pri tem, koliko km prevoženih naj iščem?
Kdaj so veliki servisi pri teh avtih? In pa predvsem, kateri od vseh zgoraj naštetih in predlaganih NIMA fap filtra? Sklepam da kaka laguna 2.0 dci ima fap? Kaj pa ostali? Zdej mazda 6 mi potem odpade če so deli dragi. Mondeo ga verjetno nima ker jih vidim ko kadijo, alfa mi verjetno tudi odpade če ima malo prostora zadaj. Koliko manj ga ima recimo od mondeota?
A4 je fajn samo spet isto, ali veliko km ali star letnik. Izgleda pa super. Isto pri passatu.
Kako je z motorji od volvota v70, so problematični? Pa tdi-ji? jtd-ji? Cdti-ji? Kateri so najbolj vredni zaupanja?
totalno neproblematičen avto, je pa res, da je to samo za drajsanje od točke a do točke b z najmanjšimi možnimi stroški)
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Veliki servis za 1.9 tdi (105KM) pride okol 450 EUR, za JTD-je tudi tam nekje.