Imam Stilota 1.9jtd 85kW letnik 2005. Poraba malo nad 5litrov 70% relacijska vožnja po regionalki. Z njim sem do sedaj prevozil 160.000km, pokrov motorja odprem samo ko menjam žarnice in dolivam tekočino za šipe. JTD je za moje pojme topshit mašina. Pri karavanu je prtljažnik ogromen. Velik + je da nima nakladalnega robu.
Moram povdarit, da do sedaj nisem imel absolutno nikakršnih težav z Boschevo elektroniko! (še sam sem presenečen, hehe)
Hibe:
- EGR ventil se zapaca in vozilo ne velče kot bi moralo-prižge se lučka za motor. Ga vzameš dol in ga blindiraš (mala malca)...na fiat forumu imaš podrobna navodila. Da potrkam v les, meni tega še ni bilo potrebno delati.
- žarnice crkujejo na cca. 9 mesecev (če je to hiba?). Ko jih 2x zamenjaš je tudi to opravilo mala malica.
- podvozje je za moje pojme "premehko" oz. avtomobil je dokaj visok in se v ovinkih "preveč" nagiba. No vsaj iz ovinka ne boš letel, ker ne boš upal prehitro pripeljati : )
- sedeži so bolj tako tako (meni osebno nimajo dovolj bočne opore), ampak tudi v Octavijah katere gledaš niso baš nešto.