Kar pester vikend

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ja drži. Bi se še našel kdo, na katerga se zakon ne prime, ampak tiste dve katergorije, ki sem jih naštel sta sigurno zraven.
Karakterno ata si omenjeni skupini precej sorodni.
Zanimiv je način izražanja. Lahko bi rekel, da zakon ne deluje, ker imamo cigane in voznike BMW-jev. Kar bi bilo bolj pravilno. Konec koncev se ne zaletavajo med seboj samo cigani in vozniki BMW-jev...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Konec koncev se ne zaletavajo med seboj samo cigani in vozniki BMW-jev...

Po stardecovi študiji so izključno cigani in vozniki BMW-ja krivci za prometne nesreče s smrtnim izzidom. Kar je drugače, je zagotovo napačno navajanje podatkov.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
bolj se s tabo ne bi mogel strinjat!
zmaga.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ja drži. Bi se še našel kdo, na katerga se zakon ne prime, ampak tiste dve katergorije, ki sem jih naštel sta sigurno zraven. ...

Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Po stardecovi študiji so izključno cigani in vozniki BMW-ja krivci za prometne nesreče s smrtnim izzidom. Kar je drugače, je zagotovo napačno navajanje podatkov.

dajte no, fantje. če se že spravljate na starga deca, vsaj preberite, kaj piše
crazy1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pobeglega povzročitelja nesreče v Struževem pri Kranju so že dobili in priprli danes popoldan
zmaga.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Se mi zdi da je stardec znan voznik BMW-ja ?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.498
10.729
113
glavni problem so pijanci, tiste kazni bi morale biti še višje...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Policisti so ga hitro izsledili, saj naj bi mu odpadla registrska tablica. Ugotovili so, da je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

res bi morali po odvzemu vozniške za vsako nadaljne sedenje v avtu nagraditi z zaporom
frown-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
MOgoče bi morali policaji z neko veliko nalepko na zadnji strani avtomobila označiti tiste ,ki si vozili pijani oz so povzročili prometne prekrške ,ker pomojem delajo sranja na cesti samo povratniki .

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik paci pravi:
MOgoče bi morali policaji z neko veliko nalepko na zadnji strani avtomobila označiti tiste ,ki si vozili pijani oz so povzročili prometne prekrške ,ker pomojem delajo sranja na cesti samo povratniki .
Pa saj ni avto pijan vozil, ampak voznik. Kaj če je bil sposojen avto, bo sedaj označenega vozila nič kriva mama?

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
KSZ
Mah, kazni lahko navijajo kolikor hočejo. Dejstvo je, da se kršiteljev dobi veliko premalo. Policaji pa raje merijo hitrost na cestninskih postajah in AC odsekih, kjer ne pomnim nesreče najmanj 10 let (ampak je pa omejitev 100).

Najprej bi bio potrebno poštimat policijo in tam red naredit. Verjamem, da ne morejo ujeti vsakogar, ampak če sedijo po gostilnah in merio hitrosti na takih blesavih mestih (verjetno zaradi preventive, a ne?) potem sigurno ne bodo dobili ljudi, ki nažgani iščejo stranpota in divjajo (pijani ali ne) po podeželskih cestah.

Dejstvo je, da bi pomagal le zapor in odvzem lastnine. Malo SF-> če se ugotovi, da je nekdo sedel vinjen za volan, prevozil rdečo luč, vozil brez vozniške in povzroči nesrečo se materialna škoda, medicinski stroški, morebitni sodni in pogrebni stroški krijejo iz njegovega oz. družinskega premoženja. Za vsako smrtno žrtev mora svojcem doživljensko plačevati mesečno odškodnino - sploh če je ubil starše, otroci pa so preživeli.

Vendar bi tudi to "pilo vodo" le pri ljudeh, ki imajo premoženje - kdor ga nima, mu nimaš kej vzet. Cigani so recimo ena taka kategorija, pri kateri bi pomagale zgolj in samo batine policije. Temnimaš kaj vzet, lažejo tako, da sami sebi verjamejo. Jokajo kako so brez denarja, po drugi strani pa skoraj vse cigote zastopa Čeferin - a dela on kaj "pro bono"?

V jugovini so take izmečke lepo nagarbali in je bil potem vsaj strah prisoten in s tem manj korajže. Sedaj pa si vsak tepec jemlje vso pravico in še več. Potem pa so tu še človekove pravice, pa EU, ki cigane od blizu še vidla ni (razen unih, ki igrajo na ulicah) - ta drhal pa to še kako dobro ve in izkorišča. Naredi pizdarijo pred kamero in se smeje celi Evropi v faco, češ - kaj mi pa morete?

Dokler bo tako - se ne bo nč spremenilo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Policaji pa raje merijo hitrost na cestninskih postajah in AC odsekih, kjer ne pomnim nesreče najmanj 10 let (ampak je pa omejitev 100).
Citat:
ampak če sedijo po gostilnah in merio hitrosti na takih blesavih mestih
A res? Poglej! To se je naredilo na AC. Dinamik, pa še pijan za povrh.
Citat:
Prometna nesreča s smrtnim izidom na avtocesti Ljubljana-Kranj

7.12.2008, ob 5.00, se je na avtocesti Ljubljana - Kranj, izven naselja Brnik, zgodila prometna nesreča, v kateri je 24 letni voznik osebnega avtomobila iz Kranja, vozil iz smeri Ljubljane proti Kranju. Izven naselja Brnik je dohitel osebni avto, ki ga je vozil 55 letni voznik. Zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom trčil v njegov zadnji del, zaradi česar je pričelo drseti proti robu vozišča in nato v usek, kjer se je pričelo prevračati. Pri prevračanju sta voznik in njegov 50 letni sopotnik, oba iz okolice Vodic, ostala ukleščena v vozilu, 24 letni voznik pa se je ustavil šele po nekaj 100 metrih od nesreče.

50 letni sopotnik v vozilu je umrl na kraju nesreče, 55 letni voznik osebnega avtomobila je bil huje telesno poškodovan, 24 letni voznik ni bil telesno poškodovan, policisti pa so ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola.
Veš kako je to. Najbolj nevarni ste vsi po vrsti, ki si mislite, da tam ali pa tam vozite lahko drugač kot je predpisano. Ti in še kup tebi podobnih mislite, da po AC ali kje drugje lahko vozite drugač ali hitreje kot je predpisano, pijanci pa si glih tako kot vi, mislijo, da lahko vozijo pijani.
Vsi vi, ki nočete vozit po CPP ste enaki, tako pijanci kot divjaki in ostali namerni kršitelji predpisov.
Vozit se mora po CPP, ker si sicer lahko vsak zase nekaj zmisli, da vozi po svoje. Pol pa zaradi takih, ki vozijo po svoje in si vse po svoje razlagajo, nastane štala na cesti in umirajo ljudje po nepotrebnem. Pijanc tud pravi, da je zmožen dobro in varno peljat, ravno tako kot divjak pravi, da zna peljat varno takrat, ko vozi hitro.

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
O, dober dan tudi tebi
pozdrav.gif

Ne morem verjeti - jaz sem se v vseh letih. kar berem tvoje poste na sux-u in tukaj že kar lepo spremenil, ravno tako način mojega razmišljanja in stil vožnje. Zate pa tega ne morem reči - zanimivo
sprasujem se.gif

Sicer ne vem kaj natančno si mi hotel povedati s citatom opisa nesreče - ampak če si meril na bedasto postavljene policaje na cestninskih postajah si žal mimo brcnil. Nesreča se je namreč zgodila na delu avtoceste po cestninski postaji.

Jaz nimam povsem nič proti, če so policaji prisotni na AC. Naj bodo, vendar v civilnih avtomobilih in naj se vozijo naokoli ali pa čepijo za cestninsko. Na ta način bodo odkrili precej več pravih kršiteljev, namesto tistih, ki pred cestninsko namesto 60 peljemo 80 in pač malo kasneje dosežemo predpisano hitrost. PA da ne boš si dvigoval tlaka - s tem sem v prekršku in imajo vso pravico, da me kaznujejo. Je pa dejstvo, da je moj "manever" veliko manj nevaren od vinjene vožnje, divjanja ali "dinamične"vožnje in skakanje po cesti kot kura brez glave.

Zaradi slednjih sem že mnogokrat moral reševati kritične situacije, katere so povzročili, medtem, ko me pred cestninsko postajo ni še nikoli nihče ogrožal - razen kakšnem tujec mogoče, ki se je kljub vinjeti na šipi ustavil pri okencu. Ampak to je bila spet nevednost, neumnost in ne prehitra vožnja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Na ta način bodo odkrili precej več pravih kršiteljev, namesto tistih, ki pred cestninsko namesto 60 peljemo 80 in pač malo kasneje dosežemo predpisano hitrost.
Hja saj pijanc tud tako pravi. Namest enga deci cvička ga rukne dva, pol je pa za nekoga to že preveč. Pa smo tam.

S citatom, sem pa hotu pokazat, kako se tud na AC ne sme divjat, ker nekateri tukaj mislijo da se na AC lahko divja in da na AC ni treba radarjev..