Kapičarji

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.696
9.479
113
Brezveze debatirat z meščani ki pokrivajo avto v snegu. Pri nas ko zapade 50 cm snega se gremo vozit malo za zabavo (malo za potrebo), če vmes pada je itak vseeno kako čistiš ker je čez pol ure isto vsaj 5cm snega na avtu. Pa ni samo na avto je tudi pod avtom, ne boš verjel da je to isto če ne celo bolj nevarna stvar.

Potrebno je razumet da snegec je samo naravna stvar in da pade kdaj kakšna kepica tudi z drevesa, ali pa celo drevo na avto in ti ga uniči. Aja tega ni na AC, tako da res ne moreš vedet kako je to. Ti povem da pri nas padajoo tudi kamni, pa osebno jih poznam kar nekaj takih ki so dobili skalo ali pa drevo ali pa plaz s smreke na avto, pa zanimivo da nobenega ki mu je snegec ki je padel s strehe drugega vozila kaj uničil. Če pade z drugega avta ravno nate je sicer neprijetno, ampak se zgodi. A bomo sedaj dlakocepili pa bili vsi doma ko sneži, ali bomo ustavljali ob AC zato da bomo sproti pucali snežinke s strehe? Jasno da ne. Nepredstavljivo za nekoga iz mesta ki ima avto pokrit z dekco v ogrevani garaži da se ga snežinkica ne dotakne.

Drugače Kalbo je ciljal na to da se je nekdo še 3 dni po koncu sneženja vozil s polno streho snega, kar je jasno nekaj drugega. Stvar je jasno tudi zakonsko prepovedana. Ampak kot rečeno komplicirat sedaj za vsako snežinkico ki se oprime pleha pa tudi ni vredno.
Ne ti men z meščanom :fredi:, sem mel v mestu Jugota vedno pod snegom, na "vasi" imam pa nadstrešek. . Plus vsega sem pa tud tvoje hribe že prekruzal v hudih zametih. In ja, saj se razumemo očitno. Imaš pa tud morone, ki si samo linco kot v tanku naredijo, to je pa tud katastrofa svoje vrste.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.071
113
Druga kultura je to. Kot rečeno imaš na neki lokalni cesti v vukojebini 100 in 1 nepriliko, od padajočega kamenja, dreves, snežnih plazov, ... in je še najmanjša realna nevarnost da bi dobil sneg s kakšnega drugega avta. Temu je prilagojena tudi mentaliteta folka in ustrezno očiščen avto je tak da se za silo vidi ven in to je to. Če se en tak bedak pojavi potem na AC je nevarnost za druge, samo se sam niti ne zaveda tega.

BTW, ravno terenci (telekomovci oz. gvo, in elektro) se vedno vozijo s polno snega na vozlilih. Sicer je res da jih vidiš na cesti samo ko je ujma (sneg v tem kontekstu) ampak imajo avte opucane za en k...! Pa čisto razumem ker recimo imajo na strehi lojtre, kakšne kable, zajle .. pa jasno ko je akcija je akcija, nimaš časa v snežnem metežu še snega pucat.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
Daj utisevalec ne bluzi saj folk ne vozi šlepera. Vsaka palčica lahko z metlo spuca svoj xc90. Jeba je samo ko se ji gucci pri tem umaže.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in zino

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Reštev bi bila kakšen 4x4 R8, zvišan za 20 cm. Pa ga lahko vsakdo pomete po strehi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Pametnjakoviči se boste mogoče zamislili:
z avtodomom sem bil parkiran dva dni na Kopah; čez noč je zapadlo 2cm snega in seveda se mi ga ni ljubilo sčistit, konec koncev, kaj bo 2cm puha sploh naredilo. Do doline se je streha že ščistila, vendar je na krožišču pred Dravogradom s strehe padel četrt kvadrata velik in dva mm debel kos ledu tik pred civilni avto v katerem se je vozil tisti dan nepotešen policaj v službo. Teral me je do PP Dravograd, tam sem parkiral in moral sčistit streho na kateri ni bilo več nič, pa fajn kazen sem plačal.
Njegovi sodelavci pa so se čudili skozi okno in mi kazali da je tip pač malo čuden.
Pises o paetnjakovicih, sam si pa tok entitled da je kriv nepotesen policaj, ki je cuden ker te je kaznova zarad nespucanega avta. Pa ne sam da ni bil spucan, celo napises da ti je dol odletelo pred njega.

Bodi vesel da je bil nepotesen policaj, morda bi bil nasteroidan id.iot ki bi poskrbel da bi e ti z enim drugim avtodomom dalje peljal. Pa ne domov ampak na urgenco.

PA pismo clovek, napises da si naredil neumnost ampak problem je pa v nepotesenem policaju. Ni cudno da je v druzbi tko kot je.

• Všeč mi je
Reactions: ales85

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Pises o paetnjakovicih, sam si pa tok entitled da je kriv nepotesen policaj, ki je cuden ker te je kaznova zarad nespucanega avta. Pa ne sam da ni bil spucan, celo napises da ti je dol odletelo pred njega.

Bodi vesel da je bil nepotesen policaj, morda bi bil nasteroidan id.iot ki bi poskrbel da bi e ti z enim drugim avtodomom dalje peljal. Pa ne domov ampak na urgenco.

PA pismo clovek, napises da si naredil neumnost ampak problem je pa v nepotesenem policaju. Ni cudno da je v druzbi tko kot je.
Vdihni pa še enkrat preberi! Mogoče pa si bil ti tisti? Pa oznako nepotešen so mu dali njegovi "kolegi" na PP Dravograd.
Dejansko mi je V KROŽIŠČU kjer je itak omejitev 40, z avtodomom pa še to ne moreš peljat padel kos tankega ledu pred njegov avto in se mu je stemnilo pred očmi.
Sem pa plačal kazen in očistil takrat čisto streho, pa z njim se nisem pregovarjal - basta.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Vdihni pa še enkrat preberi! Mogoče pa si bil ti tisti? Pa oznako nepotešen so mu dali njegovi "kolegi" na PP Dravograd.
Dejansko mi je V KROŽIŠČU kjer je itak omejitev 40, z avtodomom pa še to ne moreš peljat padel kos tankega ledu pred njegov avto in se mu je stemnilo pred očmi.
Sem pa plačal kazen in očistil takrat čisto streho, pa z njim se nisem pregovarjal - basta.
Morda se mu je stemnilo ker je en dan prej obravnaval en drug avtodom ki je tretjemu avtu vetrobransko steklo razbil.

Pac naredil si napako, placal si kazen in to je to. Ne rabjo bit nic ostali nepoteseni, pa luna kriva itd....

sej vsak kdaj nardi napako.

• Všeč mi je
Reactions: ales85 in Pepe

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Dajmo biti malo prijazni enkrat. Vsak, ki dela z ljudmi ima slab dan in poln kura.z dela z debili, ki predstavljajo 3/4 prebivalstva. Policaji na cesti so povecini zelo ok ljudje. Imej prometno in voznisko na dosegu roke, da ne isces 20 min po torbicah in bodi vljuden. Ne jezikaj in ne govori o svojih pravicah saj vam nihce nic noce. Govorim o prometnih kontrolah. Samo svoje delo opravljajo. Nimam slabe izkusnje ze nekaj let pa me zihr na dva meseca ustavijo.
Pa roko na srce vedno ti lahko nekaj najdejo.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.936
572
113
Takole je pa enkrat ena moja znanka vozila z neke žurke domov, za piko na i še kar lepo pijana. Pol je bilo pa vse narobe, ko jo je ustavila policija in nabila kup kazni.
a je to to

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
a je to to

Ne ne, moj primer je iz Kamnika in izpred mnogo let nazaj. Me pa žal ne preseneča, da se še vedno najdejo takšni talenti.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Danes videl kako je policaj ustavil kapičarja na AC.

Zraven se je pa en dru iz avta "toooo zjebte kapičarje, majko jim!!!!" medtem pa nekdo poskusa polcaja prepricat da voznik ni bil dost velk da bi spucu in da to ni nc tacga. No in je se on dobu kazen ker jebeni polcaji... :evil:

• Haha
Reactions: sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Danes videl kako je policaj ustavil kapičarja na AC.

Zraven se je pa en dru iz avta "toooo zjebte kapičarje, majko jim!!!!" medtem pa nekdo poskusa polcaja prepricat da voznik ni bil dost velk da bi spucu in da to ni nc tacga. No in je se on dobu kazen ker jebeni polcaji... :evil:
Dej se prek glave pokri ...kje si videl policaja v snegu...sedaj so vsi not pa čakajo konc izrednih razmer.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Gonzo in sad

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Drgač pa ja, mučos avtov s konkretnimi kapami.
V MB smo pridni - razen BeeMWeejevca.
IMG_20211209_082640.jpg

I

Izbrisan uporabnik 474

Kaj nas je v MB spet sneg presenetil? Po tem, ko že en teden tulijo, da bo sneg?
"Joža!"
"Kaj??!!"
"Kaj se prijemle??"
"eh, tak pač..."
"Opaaaaaaaaaa"