Kandidatka za Miss Športa

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kolk ste pjasci,dejte vi se postavte no ogled,pa da vidmo kolk časa boste zdržal da ne greste po štrik ?

A na kakšnem track day-u, kjer dirkajo Ferrariji, Porscheji in podobni bi tudi zagovarjal Yugota, ki bi se "ponesreči" znašel med njimi in nebi hotel zapustiti proge?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Tolk grd, da bi bil skoraj lep
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A se samo meni zdi, da mogoče razen ene ali dveh so vse po vrsti kvečjemu šahistke?
rolleyes-1.gif
Ni jim baš videt, da bi se bavile s kakim športom, še svežega zraka oz. sonca številne niso videle kaj preveč...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Nope, ne zdi se samo tebi. Je pa danes očitno "in", da se podpira folk pri svojih odločitvah pa če so te še tako zgrešene. Tako da računam na vašo podporo, ko se bom prijavil na kakšno bodybuilding tekmovanje
aplauz.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.789
113
Ženske v SLO so po večini poden in ta poden podpira drug drugo. Daleč od tega da bi bile ženstvene. Naj si gre ta naduvan babji ološ pogledat malce na jug, kako se ženska uredi, kako se nosi...
Danes so Angležinje in Nemke evropske gravže. Naše mlade bunke niso daleč stran. Fuj

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ženske v SLO so po večini poden in ta poden podpira drug drugo. Daleč od tega da bi bile ženstvene. Naj si gre ta naduvan babji ološ pogledat malce na jug, kako se ženska uredi, kako se nosi...
Danes so Angležinje in Nemke evropske gravže. Naše mlade bunke niso daleč stran. Fuj

Jest sem vesel da niso vse kot ene kurbe. Meni take babe ne sedejo,nekje vmes je najbolš.Take kot so pa iz balkana se mi pa obračajo,ker so naduvane,doma pa po dreku hodijo,da pridejo v stanovanje.Itak pa zgledajo samo navidez,ker so drugače zanemarjene
rolleyes-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Jest sem vesel da niso vse kot ene kurbe. Meni take babe ne sedejo,nekje vmes je najbolš.Take kot so pa iz balkana se mi pa obračajo,ker so naduvane,doma pa po dreku hodijo,da pridejo v stanovanje.Itak pa zgledajo samo navidez,ker so drugače zanemarjene
rolleyes-1.gif

Tudi zanemarjenih slovenk ne manjka... ko grejo ven, so urejene do konca, doma pa živa svinjarija... Sem imel eno tako...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.789
113
Toliko kolikor je danes zavaljenih mladenk v SLO jih ni bilo še nikoli. Mladi fantje nimajo veliko izbire. Se pa čudim, da starši podpirajo to nažiranje pri otrocih.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Toliko kolikor je danes zavaljenih mladenk v SLO jih ni bilo še nikoli. Mladi fantje nimajo veliko izbire. Se pa čudim, da starši podpirajo to nažiranje pri otrocih.
Kar precej let nazaj sem delal v ZDA. Pecal sem pichko, ko mi je povedala, da je stara 14 let...
crazy1.gif
Da ne bo sporazuma, bila je za stvar 100%, toda mene je minilo. Če ne zaradi drugega pa zaradi kazni glede pedofilije! Babe stare okoli 20 let pa so bile vse zašpehane, tako da razumem zadevo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Toliko kolikor je danes zavaljenih mladenk v SLO jih ni bilo še nikoli. .
V enem paketu je pač malo več mladega meseka, zakaj bi bil jezen,več mladega mesa za isto ceno
zmaga.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Mah, okol rožnika pej pogledat popoldne, ko študentke laufajo. Se ti bo povrnilo upanje v nevem kaj.... :D

Npr.

a2.png

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
ksz
Punca je čisto OK, res ne vem kakšne ženske imate doma, mogoče same misice? Aja, ni vse v farbi katero imajo na frisih, ko si jo spravijo dol se jih lahko ustrašite, toliko o tem kako so južne oh in sploh.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Ima pa malo svojevrsten okus za ženske. Maja Malnar in Iva Krajnc ja, Zlata Okugiæ ne spada med znane Slovenke, Kresalova pa sicer dobro izgleda, ampak ne zaradi lepote.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Pa katarina bi sla skos...sam ne kresal ampak cas...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Pa kje je Bernarda Žarn......pa Maja Merlak al ka je ze....

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zgornji seznam predstavlja najlepše ljudi "znanstveno" gledano.

"...za lepega pri ljudeh nekako velja tisti obraz, ki je enakomeren, skladen in harmoničen. Poleg tega mora imeti oseba polne ustnice, velike, odprte oči, koža mora biti svetla, čista..."

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Po rozniku jih je ceu kup, k majo ubijalske postave....ne pa tole...miss sporta my ass. Kresalka...??
hysterical-1.gif