Kandidat v avtošoli ubil motorista

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako je bilo v primeru celovške pri obrtni zbornici in nadzvočnega vr6 v srečanju z vectro polno mladcev?

verjetno je še kje kak zapis o tem. mogoče un beli golf in kranjčana brez čelad na izstrelku

mogoče bo branje ponovno pomagalo.
Nobeden od teh primerov še ni končan ...
Poznam pa par manj znanih, a končanih ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Si moreš mislit, da normalen človek takega avta/motorja ne stegne nič bolj kot nekdo, ki ima "normalen" avto. Po enem tednu vožnje z Lancerjem Evo (ostane mi še en teden) ti lahko zaupam, da sem ga "stegnil" le na AC, enkrat do konca + moja klasična potovalna hitrost 160. Vse ostalo po predpisih, pač 50 po mestu, 90-100 izven ipd ...
Smo se pa parkrat zdivjali v nadzorovanih okoliščinah, ja ... Ampak to je pa druga zgodba.
Podobno je bilo z M3, AMGji in podobno robo ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Motor dirkalisca ni videl in ga tudi ne bo videl,vsaj pri meni ne.
Pa tudi divjak nisem z motorjem.

Težko je soditi nekoga po temu ker si pač kupi, meni je bila ze od majhnega zelja imeti cestni motor ker so mi vizualno zelo vsec. Skoraj vseeno mi je če je vecino casa v garazi, pač fino mi ga je imeti, pogledati, se zapeljati kaksen krog etc..
In potem me bo slucajno en nabasal in bom označen na norca na motorju, to me moti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
jz imam cestni motor, a to pomeni da skos divjam?

Ne, to ne pomeni to. To pomeni, da včasih pa morda res ne divjaš. Kadar toča pada mogoče.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej bom direktne, pa brez zamer.

kok je vas, ki imate jebeštrga--- a ga ne uporabljate. lulanje ne šteje, ker ga mamo tut za kaj druzga.

stradec teb se ni treba javit. vsi vemo kako je s tem pri tebi. verjamem pa da lulaš k punčka, ker drugače več ne zadaneš školjke, kaj šele da bi umočnico napičil.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sedaj pozivajo očividce nesreče naj se javijo na PP zaradi razjasnitve nesreče. Udeleženo je bilo še eno vozilo poleg avtošole.
Morda je kriv nekdo tretji mi pa smo tukaj že določili krivca.
confused-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kok je vas, ki imate jebeštrga--- a ga ne uporabljate. lulanje ne šteje, ker ga mamo tut za kaj druzga.
Kur.c>muco, dirkaški motor>dirkališče, dirkaški motor in divjanje na cesti = brušenje kur.a v roki

Se kje prepoznaš?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
zdej bom direktne, pa brez zamer.

stradec teb se ni treba javit. vsi vemo kako je s tem pri tebi. verjamem pa da lulaš k punčka, ker drugače več ne zadaneš školjke, kaj šele da bi umočnico napičil.
Saj ti nismo zamerli.
Un pokojnik pa sploh ne lula več. Ne tako kot punčka in ne stoje, kot tapravi deci. Ti pa tud ne boš lulal niti kaj druzga s qrcem delal, če ne boš pustu tisto sranje od motorja pr mir. Kaj če tebi kur*c če pa pameti nimaš?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za porivat kako babo je to odlična stvar. Saj včasih so mogoče tut ti to počel če se te je katera se usmilila!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vaginče, ti si en brezvezni kljukec......

Drgač pa, kaj je tukaj sploh važno kdo je kriv? Mladega fanta ni več, to pa zato, ker je z motorjem glavo prodajal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj pa če bi iz druge strani pripeljal nekdo z avtom a je pol tut ta nosil glavo na prodaj? Ti sei en bedak če hoče imet človek motor naj ga ima sam nosi svoj riziko. Nikoli tut ne veš kdaj se lahko tut z avtom ubiješ pa si lahko popolnoma nedolžen!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ti sei en bedak če hoče imet človek motor naj ga ima sam nosi svoj riziko.
Pomota, bedak je tisti, ki svojo glavo za brezveze prodaja.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
prodajaš jo tut a avtu a tu te pa to ne moti? a veš avto proti motorju je isto kot avto proti 40 tonskemu šleparju (v avtu si še prej zmučkan)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.850
682
113
Na tej obvoznici se je v soboto ravno en smrtno ponesrečil...

Drugače pa se tudi govori, da je bila avtošola celo na svojem pasu (torej pas za zavijanje levo), oni pa bi naj prehiteval celotno kolono in se nato zaletel v avtošolo (torej skoraj čelno, kar se načeloma tudi sklada s sliko iz Večera).
Vprašanje če je to res, ker zadnje dni marsikaj čuješ o tem.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.850
682
113
Evo update:

Citat:

#
zvut
06.11.2008, 12:02
1. del
Rogaška Slatina, 6.11.2008
Zadeva: Izjava za javnost

»Najprej želimo izreči globoko sožalje družini, sorodnikom in prijateljem tragično preminulega motorista Simona. Tudi vodstvo avtošole, naši sodelavci in učitelj vožnje, udeležen v prometni nezgodi, smo v šoku in smo že včeraj želeli priti v stik s starši, a žal zaradi veljavnih predpisov od Policije nismo prejeli podatkov. Na medije se obračamo danes.

Glede poteka prometne nezgode pa bi navedli samo nekatera dejstva: Učitelj vožnje in kandidat za voznika sta pred trenutkom nezgode v križišču zavijala levo. Pred tem sta se prepričala, če je promet z nasprotne strani prost. Ker je nasproti vozila kolona vozil, na čelu katere je bil voznik kolesa z motorjem (hitrost kolone vozil je bila torej največ 45 km/h, ker je to tudi maksimalna hitrost kolesa z motorjem), sta pravilno ocenila, da lahko zavijeta levo (saj je bila kolona še dovolj oddaljena od križišča).
#
zvut
06.11.2008, 12:02
2. del
Nesrečni motorist pa je v tem času z večjo hitrostjo prehiteval kolono vozil po pasu za zavijanje levo (pas za zavijanje levo je na tem delu vozišča daljši - vsaj 100 m), pri čemer je ostal skrit za vozili, ki jih je prehiteval (zaradi rahle krivine vozišča), tako da ga učitelj vožnje kot tudi kandidat za voznika v tistem trenutku nista mogla opaziti.

Vse morebitne avtorje raznih kritik, ki niso moralne ne za družino tragično preminulega Simona in ne za druge udeležence prometne nezgode pa vljudno naprošamo, da se le teh vzdržijo.«

Leopold PRAH, direktor avtošole

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Ja, velikokrat zaradi takih kot ti, ki jim ne bi dal
vozit niti samokolnice, kaj šele avta (zavijanje brez žmigavcev,
izsiljevanje na križiščih, sekanje ovinkov)...