Jah, tale pokojni pobec je dokaz, da moji komentarji niso glupi. Taki komentarji so samo trkanje na vest norcem na motorju.Citat:
mah kaj če bi ti kdaj kej zase zadržal? Sploh takele glupe komentarje!
Ni slaba ideja. Če bi ta ubogi, zdaj že pokojni motorist raje po travniku posrane pse lovil, bi bil zdaj še živ. Tako pa je raje poslušal take kot si ti in zdaj je revež pokojni.Citat:
Pejt raje pse lovit, k ti zdele na 25ha, čist dol na koncu 24., v coni 6b serjejo po tvoji lepi travici. Aja, pa v coni 8A so baje srne, k ti glodajo lubje z jabolkov...
To, kdo je kriv, zdaj pokojnemu mlademu motoristu ne pomeni veliko.Citat:
Sorry,ampak tukaj je kriv instruktor oz. kandidat.
nihce drug.
Jaz sem tud bil motorist. In to težki motorist. Sem vozil APN4. Sem kmalu spoznal, da je pri tem hecu glava preveč na frej in sem ga ciganom šenkal. Sam bejž s hudičem. Še stare prekajene, malo plesnive svinjske kože sem ciganu takrat zraven šenkal in v ruzak porinu. Samo da je odpeljal moped.Citat:
sem bil motorist! Sam tak brezveze obodit motorista ker sploh ne veš kaj pa kak je bilo pa se mi zdi
A jaz sem škodoželjen do motoristov, ker jim skoz govorim, naj pustijo ta hudičev motor, preden se z njim ubije? A jaz mu želim škodo? A ti mu pa vse najlepše želiš, ker razpravljaš o, kao lepih in močnih motorjih in kako lepo je s tem motorjem lastno glavo prodajat? Daj ne seri. Kako more sploh bit nekdo tako bedast do sebe, da gre drvet, pa svojo lastno glavo s čelado pokrito na frej in v nasprotno smer z drugim hitrim promertom vozit.?Citat:
In sploh ne vem, kako si lahko tako škodoželjen do motoristov?
Saj ni imel nesrečo zarad tebe. Imel je nesrečo zaradi takih kot si ti, ker motorje ne smatrate kot morilsko orožje ampak jemljete motorjhe kot zajebancijo. A je ta zajebancija vredna tolikšnega življenskega rizika?Citat:
In kaj sem jaz takega napisal, da bi zarad mene lahko imel nesrečo???!!!
Oooo ločim ločim, samo če se zaletiš z mopedom pri hitrosti 40/h je zadeva sicer podobna kot, če se zaletiš z težkim motorjem pri hitrosti 150/h, le efekt je pri motorju nekoliko močnejši. Probaj, če ne verjameš.Citat:
si pač bedak in ne ločiš motorja od kolesa z motorjem!
Žeže, samo živ 5 letn froc. To ni slabo.Citat:
iz tega se vid, da je k 5 leten froc, če neki ne pozna je to nevarno
Pravilno si me poklicalCitat:
ti..jebač.
Nisem, ne vem.Citat:
a si kdja letu z rakitne z biciklm 70 in več. veš kok je to nevarno.
To pa vemCitat:
a veš kok so nevarni šele mulci z bmw.
Že že, samo taki so nevarni samo za tvojo mamo.Citat:
veš kaj je pa še bl nevarn. stari dolenci. povrh vsega še fukotožni