Kandidat v avtošoli ubil motorista

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pa ti ves kolk gre 250ccm motor ? Bi rekel da ne...namreč z njim se da prekleto dobro divjati če to hočes.

Sorry,ampak tukaj je kriv instruktor oz. kandidat.
nihce drug.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
mah kaj če bi ti kdaj kej zase zadržal? Sploh takele glupe komentarje!
Jah, tale pokojni pobec je dokaz, da moji komentarji niso glupi. Taki komentarji so samo trkanje na vest norcem na motorju.
Citat:
Pejt raje pse lovit, k ti zdele na 25ha, čist dol na koncu 24., v coni 6b serjejo po tvoji lepi travici. Aja, pa v coni 8A so baje srne, k ti glodajo lubje z jabolkov...
Ni slaba ideja. Če bi ta ubogi, zdaj že pokojni motorist raje po travniku posrane pse lovil, bi bil zdaj še živ. Tako pa je raje poslušal take kot si ti in zdaj je revež pokojni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
vem da letijo zelo dobro, sam ga moreš tud lepo prosit pa skoz v obratih držat, kar pa tud ni tok lahko, sploh v enih ovinkih... vglavnem, poanta je bila v dozorevanju....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
matr, sej škoda k je Žlender še na položaju! Ti bi ga lahko takoj zamenjal!
in tist komentar, da naj vsak raje svoj motor razbije z macolo, se ti zdi zrel, normalen? men se zdi daleč od tega!

In sploh ne vem, kako si lahko tako škodoželjen do motoristov? a ti je motorist sina ubil? a se ti je sin na motorju ubil, al kaj ti je?

Pa pse pejt ti raje podit! Da ne boš tuki pisal takih neumnosti! Glej kok je lep vreme! Idelano za sprehod in gonjo psov!

In kaj sem jaz takega napisal, da bi zarad mene lahko imel nesrečo???!!!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
sem bil motorist! Sam tak brezveze obodit motorista ker sploh ne veš kaj pa kak je bilo pa se mi zdi
Jaz sem tud bil motorist. In to težki motorist. Sem vozil APN4. Sem kmalu spoznal, da je pri tem hecu glava preveč na frej in sem ga ciganom šenkal. Sam bejž s hudičem. Še stare prekajene, malo plesnive svinjske kože sem ciganu takrat zraven šenkal in v ruzak porinu. Samo da je odpeljal moped.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
si pač bedak in ne ločiš motorja od kolesa z motorjem! Cigante je zato močno nasral še čudno da mu hiše nisi zraven dal!
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
In sploh ne vem, kako si lahko tako škodoželjen do motoristov?
A jaz sem škodoželjen do motoristov, ker jim skoz govorim, naj pustijo ta hudičev motor, preden se z njim ubije? A jaz mu želim škodo? A ti mu pa vse najlepše želiš, ker razpravljaš o, kao lepih in močnih motorjih in kako lepo je s tem motorjem lastno glavo prodajat? Daj ne seri. Kako more sploh bit nekdo tako bedast do sebe, da gre drvet, pa svojo lastno glavo s čelado pokrito na frej in v nasprotno smer z drugim hitrim promertom vozit.?
Citat:
In kaj sem jaz takega napisal, da bi zarad mene lahko imel nesrečo???!!!
Saj ni imel nesrečo zarad tebe. Imel je nesrečo zaradi takih kot si ti, ker motorje ne smatrate kot morilsko orožje ampak jemljete motorjhe kot zajebancijo. A je ta zajebancija vredna tolikšnega življenskega rizika?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.495
10.729
113
tol o motorjih motoristi ne bodo razumeli, manjka tisti gen...spoznajo potem ko se kdo razbije in prezivi po slucaju. potem pa ja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
si pač bedak in ne ločiš motorja od kolesa z motorjem!
Oooo ločim ločim, samo če se zaletiš z mopedom pri hitrosti 40/h je zadeva sicer podobna kot, če se zaletiš z težkim motorjem pri hitrosti 150/h, le efekt je pri motorju nekoliko močnejši. Probaj, če ne verjameš.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
pust ga, sej veš da nima pet pik... Itak njegove predstave o nekih virtualnih pupah in nekih korejskih jajcih...

iz tega se vid, da je k 5 leten froc, če neki ne pozna je to nevarno..... in ga ne boš premaknil....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kakopak, pol pa vsi polni sočutja RIP-ajo pa nageljčke popajo, češ ga je en stardec izsilil, pa se mu je revež na havbo napopal. Letos se je že nekaj čez 40 motoristov pospravlo na naših cestah. Kako za boga tem motorističnim samomorilcem ne kapne, da je motor navadno sranje. Motor se kupuje za zajebancijo, ne iz potrebe (seveda zdaj bodio začeli razni kljukci naštevat poštarje, polcaje itd..ki majo motorje zarad službe) in ta zajebancija se imenuje, zajebavanje s svojo glavo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jebalo mater, če ni kle intelektualna smetana slovenije. ne vem sam a ste nad al pod parlementarno intelektualno smetano.

50 na uro je lahko usodno na kolesu, ne pa na motorju. če je tip udaril z glavo, je konec zgodbe. pri 50 te pa katapultira s 250 al pa 1200 kubikov.

mal na oko je govort o izkušnjah itd itd. sam sem prvi motor, 850 kubikov, 90 konjev kupil preden sem nareidl izpit, preden sem imel opremo, preden sem vozil sploh kaj drugega razen trikrat sesalc. odpelal sem se domov komaj. pa sem danes še živ. čeprav sem po 5 tisoč km na 850 sedel na 1100 zzr in 'letel'. lahko bi pa odletel. dovolj je en gib in en robnik, stebriček.

in motoristi nosimo glavo v torbi, avtomobilisti pa v kufru. dejte mal spoštvanja pokazat do umrlega, do travm vajenca in do vesti inštruktorja.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Stardec, v tem primeru si bil pa pred težko dilemo, kajne. Je bil kriv mladi dinamik ali motorist. Očitno si se odločil za motorista. Kaj če bi kandidat za voznika snel stardeca, potem bi bil kriv mulc, kajne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
ma ej... midva nisva za skupaj v isti temi....

Zakaj hudičev? motor je motor, vse je odvisno od lastnika.
In valda so lepi eni motorji. In lepo se je peljat z vetrom v laseh - tako kot s kakšnim hudim cabrioletom.
In spet sva pri motoristih kateri so butasti, in ne motorji.

In ne jemljem motorjev kot zajebancijo, ampak jih zelo spoštujem, tud bojim se jih, zato se ne vozim z njimi. In če se človek (spet lastnik motorja - posameznik) odloči da bo imel motor za divjanje, je to spet njegova osebna odločitev. Ne vem, kaj ima motor tukaj veze. Divjaš v kontra smer lahko pa tud s kolesom.

ja in skoz govoriš v negativnem tonu. Tko ne boš nič dosegel! Sej na kmetih verjetno ne poznate reka "lepa beseda lepo mesto najde!" Ti jih pa skoz žaljivke neki pregovarjaš... Pa kdo te bo tko resno jemal no???!!! Matr, se mi prov smilijo tvoji otroci, če si jih v takem tonu in načinu vzgajal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
iz tega se vid, da je k 5 leten froc, če neki ne pozna je to nevarno
Žeže, samo živ 5 letn froc. To ni slabo.
A tale pokojnik je pa 19 leten zrel možakar po tvojem?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti..jebač.

a si kdja letu z rakitne z biciklm 70 in več. veš kok je to nevarno.

a veš kok so nevarni šele mulci z bmw. pa sej star bmw5, 7 stane k ena nova r1. z r1 ubije sebe, tebe mogoče polomi, z bmw 5 te polomi, s 7 pa tebe ubije, sebe mogoče polomi.

veš kaj je pa še bl nevarn. stari dolenci. povrh vsega še fukotožni

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ti..jebač.
Pravilno si me poklical
Citat:
a si kdja letu z rakitne z biciklm 70 in več. veš kok je to nevarno.
Nisem, ne vem.
Citat:
a veš kok so nevarni šele mulci z bmw.
To pa vem
Citat:
veš kaj je pa še bl nevarn. stari dolenci. povrh vsega še fukotožni
Že že, samo taki so nevarni samo za tvojo mamo.

Zdaj pa grem. Rampa dol...........klik............tako............... južna čaka.