Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Jaz sem se samonapihljivih rešil. Nekako mi ne sedejo najbolje, pa še precej prostora potrebujejo za transport.
Trenutno sta v uporabi tem smislu), ki se ga priključi v avto. Blazina je napihnjena v nekaj minutah, zložena zavzame bistveno manj prostora kot samonapihljiva, spanje pri vseh družinskih članih je bilo do sedaj brez pripomb.
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Jaz sem se samonapihljivih rešil. Nekako mi ne sedejo najbolje, pa še precej prostora potrebujejo za transport.
Trenutno sta v uporabi tem smislu), ki se ga priključi v avto. Blazina je napihnjena v nekaj minutah, zložena zavzame bistveno manj prostora kot samonapihljiva, spanje pri vseh družinskih članih je bilo do sedaj brez pripomb.
Irelevantno + danes dobiš NASA tehnologijoCitat:
Uporabnik Demz pravi:smo mulci bivakirali v januarju enostavno v navadnih spalkah, kakeršne si pač lahko takrat dobil.
Sobota zvečer, pejt na per.Citat:
Haha, "drugi svet" !.
Irelevantna zgodba o nemkah, ki si jih itak v rit gledal + mene vprašaj, ker sem potoval cel mesec in na 2,3,4 dni pospravljal opremo. Turbomaksimusa ni treba pospravit? Bi se strinjal, da je tisto boljše pustiti kar tam...Citat:
Mimogrede, smo kar precejšnja skupina ki kampiramo (sicer v poletnih časih v alpah) - torej skupaj (10 - 14 šotorov) in sem imel večkrat priložnost opazovati dve nemški deklici iz skupine, (sta že obe tudi precej zreli mami mimogrede), kako se ukvarjata s tistimi samonapihljivimi. Ni šans, da bi šel na to! Preveč ... vsega. Kdo bo pa to pospravljal?
Irelevantno + Lepa zgodbaCitat:
Ko greš na kampiranje in postavljaš taborišče, je vzdušje.