Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ne kupujte cenenih blazin. Kvaliteta spanja in materiala ni primerljiva. Za 2 noči na leto je pa tudi Ančka v redu...
Nene, je čisto vredu. Moja je itak zelo zahtevna, kar se tiče neudobja jogijev, blazin ipd., tako da če njej odgovarja, bo odgovarjalo vsem.Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Mi2 imava Dormeo Roll Up 160x200, pa nama je to najboljše za v šotor. Spiš kot kralj.Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Pozdravljeni,
Nevem se odločit kaj kupit za udoben spanec v šotoru.
Do zdaj sem imel samonapihlivo blazino 7,5cm iz jyska (pravzaprav dve... eno za mene in eno za boljšo polovico).
Obe sta v roku dveh let spustili in ne dihtata več. Zdaj sem pa skeptičen glede blazin.
Ima kdo kake izkušnje? predloge? karkoli?
Hvala!
Dormeo Roll up
Sva imela tudi samonapihljivo blazino, pa je za kampiranje neprimerna (dobra je edino za na plažo), sva imela napihljivo velurko, ki je za v šotor zanič (ko se partner obrne, se zibaš kot v otroškem parku na napihljivih zadevah za skakanje).
Nama je do sedaj edino Dormeo omogočil kvaliteto spanja v šotoru, vse ostalo, kar sva sprobala, je bilo zanič.
5cm debeline se mi zdi malo premalo za spanje na boku ali?
Najin je cca 35 - 40 cm premera.Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Kolikšen pa je premer zvitka tegale Dormeo Roll Up-a ko je zložen?
Sam tudi iščem novo zadevo za v šotor, ker mi je ena od dveh samonapihljivih blazin spustila.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ne kupujte cenenih blazin. Kvaliteta spanja in materiala ni primerljiva. Za 2 noči na leto je pa tudi Ančka v redu...
Sam imam samonapihljivo za 5€ !!, sem dobil pred leti en kos v trgovini Sport 2000 in sem jo za hec vzel, žena pa ima 5cm ene firme in pušča na ventilu, tako kot vse čez čas. Če na ravni površini pušča se jo zaflika. Drago ali poceni. Pod samonapihljivke se daje armoflex, zaradi ostrih predmetov pod šotorom.
Kampirava okoli 30 noči na leto. In pa skupaj imava okoli 120 kil, nismo sami bajsiji na svet
Tisti nadomestni jogiji od Dormea npr., tisto je super, smo tudi probali. Problem ponavadi pride v prostoru, zato so samonapihljive in.
Ne ga srat no z znanostjo okoli pen. Res ste potrošniška družba, povsod se zaide.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Da malce obudim temo.
Po cca. 5 letih mi je umrla Exped SIM COMFORT 10 samonaplihljiva blazina. Načeloma letno preživim na njej cca. 15 dni.
Sedaj bo potrebno kupiti novo.
Ima kdo izkušnje z Outwell Deepsleep modeli?