kam na razvajanje v dvoje??

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik RBULL pravi:
Še ena lokacija, ki je prava za tiste, ki se želijo odmaknit malo dlje....v diskretnost
www.actros-pizzeria.com
Nočitec za dve osebi z zajtrkom 36,41eur - priporočam samo v poletnih mesecih
Prvič sem bil najbolj fasciniran nad velikim ogledalom nad posteljo in svetlobo, ki jo reguliraš (rumena, rdeča....)
zmaga.gif

Kle jz vsakič ko grem dol jem
smile-1.gif

RBULL

Pripravnik
10. sep 2007
316
0
16
Ja super ker je non-stop odprto in tut ob 4-ih ali 5-ih zjutraj kaj paše

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Word!

Cene so res divje, če primerjam, da daš v akvaluni v italiji 25€, pa imas tam okol 20
vodnih "akcij" vbistvu prave plaže in zares ti da občutek da si na havajih, pa čeprav samo
za 10 ur. Na ptuju pa vzamejo koliko? Okol 10? za 2 bazenčka in 3 savne, v katere nesmes v kratkih
hlačah, tudi če imas ovito brisačo.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Word!

Cene so res divje, če primerjam, da daš v akvaluni v italiji 25€, pa imas tam okol 20
vodnih "akcij" vbistvu prave plaže in zares ti da občutek da si na havajih, pa čeprav samo
za 10 ur. Na ptuju pa vzamejo koliko? Okol 10? za 2 bazenčka in 3 savne, v katere nesmes v kratkih

In ti si nek hud jebač, v savno greš pa v kopalkah.
crazy1.gif

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Terme 300 - so malo zaspale kaj se tega tiče - je zmerom neka gužva, pa še mrzlo je pri bazenih - verjetno je drugače v tem 5* hotelu.
Drugače pa je varianta tudi VIvat v Moravskih toplicah, mislim da je www.vivat.si. Zadnjič bil v savnah pa je OK - ni za v dvoje pa vseeno

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik RBULL pravi:
Še ena lokacija, ki je prava za tiste, ki se želijo odmaknit malo dlje....v diskretnost
www.actros-pizzeria.com
Nočitec za dve osebi z zajtrkom 36,41eur - priporočam samo v poletnih mesecih
Prvič sem bil najbolj fasciniran nad velikim ogledalom nad posteljo in svetlobo, ki jo reguliraš (rumena, rdeča....)
zmaga.gif

Kle jz vsakič ko grem dol jem
smile-1.gif

same here
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pri tem "Korošcu" zgleda kar mamljivo pa še cene se mi zdijo nizke! Ampak, po mojem okusu še manjka kakšen bazenček malo večji!

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pri tem "Korošcu" zgleda kar mamljivo pa še cene se mi zdijo nizke! Ampak, po mojem okusu še manjka kakšen bazenček malo večji!

dobila sva bon z mojo drago,ampak je vse rezervirano ob poznih terminih do naslednjega vikenda.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
A potem pa zgleda, da se res fajn če je tak naval! Jaz v bistvu iščem nekaj za novo leto, ker še pojma nimam kam se naj dam! Pa se včeraj ves optimističen spraivm klicarit okoli, da bi najek kakšen apartma za novo leto! hehe......ma kje! To je folk začel že avgusta rezervirat, jaz pa si niti najmanj nisem mislil, da bom dva mesca prej ostal brez vsega!

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

Tako včeraj sva obiskala Korošca:) Moram priznati da je bilo super,vse v najlepšem redu,osebje super,prav tako šefe,ki nama je razkazal hiškico.V tej hiškici sva imela finsko savno,tuš,4 ležalnike,zunaj pa jacuzzi pod milim nebom z možnostjo nastavljanja mehurčkov in podobnega.Zraven sva dobila šampanjec(škoda da smo 0,75l
cool-1.gif
).Bila sva 2 urci,imela sva popolen mir.Za vse skupaj je bilo potrebo odšteti 38€(vrednost najinega bona).

Obisk toplo priporočam.

http://www.turizemkorosec.com/

zogica

Pripravnik
21. sep 2007
36
0
6
Wellness Živa, na Bledu... Imajo fuuul prijazno osebje, ki te skoraj da ne nosijo po rokah
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Word!

In ti si nek hud jebač, v savno greš pa v kopalkah.
crazy1.gif

Tole sem se tudi jaz vprašal...
rolleyes-1.gif

1. v savno se ne gre v kopalkah ali hlačah, ampak gol.

2. zakaj bi imel sploh ovito brisačo, če imaš pa spodaj hlače
confused-1.gif

teckica

Zelenc'
14. nov 2007
9
0
1
Priporočam terme dobrna. Smo sprobal...zakon!
Glih prov za razvajanje v dvoje, ni gužve,mir,za jest je tud še kr blo,...
Pa tud kopeli s šampanjčkom dobiš pa še pregrizek zravn....

Noro...in romantično