Kam k zobozdravniku???

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Danes dopoldne me je začel boleti zob. Ker sem naročen pri svojem naslednji teden sem si rekel bom že zdržal saj bolečina ni bila huda. No pa sem se uštel
frown-1.gif
.
Torej:
Ali kdo pozna dobrega privat zobarja v Kranju ali Ljubljani, ki bi me bil pripravljen sprejeti že jutri? Tudi če je dražji samo da mi dobro zrihta, ker k dežurnem me nekako ne vleče, ker so več ali manj mesarji ali je že kaj drugače?
Ali mi bo samo zob odpru ali bo kakšno zdravilo not zabasal, ker jst bi rad da se sanira čim prej!!
Vsakršna informacija dobrodošla sploh če bo zraven še tel.št.
zmaga.gif

Prosim za pomoooooooooč!!!

P.s. Drugače je pa ni hujše bolečine kakor če te zob boli
uf-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
CERKLJE NA GORENJSKEM
ZOBOZDRAVSTVO MEZEG D.O.O.
ULICA 4. OKTOBRA 3
TELEFON: (04) 2521301

ZGORNJI OTOK
POŠTA: 4240 RADOVLJICA
MEZEG DR. UROŠ ZOBOZDRAVNIK
ZGORNJI OTOK 8
TELEFON: (04) 5309090
TELEFAKS: (04) 5338185

Tadva sta zih v redu, če le ju3 delata
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Joj v Ljubljani na metelkovi imaš dežurnega zobarja, samo je 50 eur za plačat vnaprej, pa sploh ni važno ali bo kaj delal ali ne. Plačaš pa zato, ker je to samo za ljubljančane, gorenjce pa qurac gleda ane, uglavnem na metelkovi dela 24h dan.

Drugič pa pejt k dežurnemu ko te zob začne bolet nevem zakaj vsi čakate nekaj, najraje bi vsi ob polnoči hodil k zobarjem.

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dežurni dela samo prvo pomoč - puli, odpre zob, al pa kake poškodbe sanira, to je to

vzameš nalgesin, naklofen, ketonal kaj takega, al pa k dežurnemu da to odpre

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Jaz, ko mi je iz dvojke vzel ven živec me je tako bolel, da bi se fental in sem šel v lekarno po aspirin tablete jih požru 8 tisti dan in boležine so se zmanjšale za 90% itak imam sedaj nove zobe, tako da me polet nima kaj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.332
7.384
113
Dr. Darko Iskra. Nima koncesije, dela samo privat zato te bo gotovo vzel, ni pa poceni. Se pa pri njemu zdravi kar nekaj znanih slovencev tako da sklepam da tip kar obvlada. Ni pa moj zobar zato ni nič iz prveroke, je pa od frenda oce zato vem zanj.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
CERKLJE NA GORENJSKEM
ZOBOZDRAVSTVO MEZEG D.O.O.
ULICA 4. OKTOBRA 3
TELEFON: (04) 2521301

ZGORNJI OTOK
POŠTA: 4240 RADOVLJICA
MEZEG DR. UROŠ ZOBOZDRAVNIK
ZGORNJI OTOK 8
TELEFON: (04) 5309090
TELEFAKS: (04) 5338185

Tadva sta zih v redu, če le ju3 delata
zmaga.gif

Ta Cerkljanski je res v redu, je tudi mene že prav lepo pocajtov na večer pred velikim praznikom, ampak je blo res urgentno vnetje (moj bivši koncesijonar mi je dal samo napotnico za k mesarjem v LJ).
cheer.gif

Uroš je pa najbrž njegov sin?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Verjetno je kaj žlahte, točno pa ne bi vedel.

Važno da oba čekane dobro v red spravita
zmaga.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
No glede nato kakšen upor sem imel jaz do zobarja je on vsekakor zelo dobra izbira; boli ponavadi nič, mogoče koga le v denarnici
smile-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Joj v Ljubljani na metelkovi imaš dežurnega zobarja, samo je 50 eur za plačat vnaprej, pa sploh ni važno ali bo kaj delal ali ne. Plačaš pa zato, ker je to samo za ljubljančane, gorenjce pa qurac gleda ane, uglavnem na metelkovi dela 24h dan.

Drugič pa pejt k dežurnemu ko te zob začne bolet nevem zakaj vsi čakate nekaj, najraje bi vsi ob polnoči hodil k zobarjem.

LP

Ja seveda pa to je normalno. Bolet začne ob 12.00 malo neha ob 18.00 ob 20.00 začne spet bolet ob 3.00 zjutraj pa k dežurnemu.

Metelkova bo pa kar pravi naslov.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
K bližnjemu avtomehaniku pejd. Bo verjetno bolje in ceneje saniral tvoj zob, kot boš to dosegel v slovenskem zdravstvenem sistemu.

To naj bi bilo smešno a kaj?

Zobozdravstvene usluge so več ali manj zastonj vse osnovne stvari. Plačaš bele plombe, injekcijo proti bolečinah, beljenje pa taka sranja. Uglavnem plomba pa te stvari so zastonj. PA tud če daš 10 eur za belo neboš crknu verjetno.

astonj imaš pa pri državnih in koncesionarjih, če hodiš pa privat brez koncesije je pa pač za plačat. Kdor pa pri državnem ali koncesionarju plačuje za navadno plombo je pa bedak.

LP

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
K bližnjemu avtomehaniku pejd. Bo verjetno bolje in ceneje saniral tvoj zob, kot boš to dosegel v slovenskem zdravstvenem sistemu.

To naj bi bilo smešno a kaj?

Zobozdravstvene usluge so več ali manj zastonj vse osnovne stvari. Plačaš bele plombe, injekcijo proti bolečinah, beljenje pa taka sranja. Uglavnem plomba pa te stvari so zastonj. PA tud če daš 10 eur za belo neboš crknu verjetno.

astonj imaš pa pri državnih in koncesionarjih, če hodiš pa privat brez koncesije je pa pač za plačat. Kdor pa pri državnem ali koncesionarju plačuje za navadno plombo je pa bedak.

LP

Od kar sem tudi sam imel težave z zobmi sem klical veliko zobarjev s koncesijo in brez po Sloveniji in prav tako pisal e-mail-e za na Hrvaško in Bosno

Glede koncesionarjev naši še zmeraj tlačijo v go*ec sive plombe, ki so že kar nekaj časa prevpovedane, zaradi živega srebra. Bela plomba pri konc.stane skoraj ravno toliko, kot pri privatniku.
Razlika je minimalna, da ne govorim kakšno je osebje pri kon. in pri privat.
Glede na to, da je razlika kakšnih 10 evrov se absolutno splača hodit k privat.

Brat odšteje pri koncesionarju 25 evrov za belo plombo jaz sem nazadnje odštel 40 evrov za veliko plombo.

Zavarovalnice so vsezga krive.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
to tudi sam prvič slišim, da bi bile sive plombe prepovedane? mimogrede, uporablja kateri izmed zgoraj naštetih privatnikov laser, ali so vsi izključno "svedraši"?
smile-1.gif