Se mi zdi, da sem z nekom o tem že debatiral na Suxu, če si bil ti tisti, preskoči pisanje, ker je brez veze (lažje iztisneš vodo iz kamna.PRESS
)
1. Jaz, nevednik, pa sem mislil, da so na zavodu večinoma luftarji in brezvezniki, ki bi samo vlekli podporo in jim dol vidi za delovno mesto, ki se je sprostilo, ko je 35 letnika prejšnji dan na šihtu povozil buldožer? Še raje pa delajo na fuš, pa je. Tisti, ki si nikoli ne bodo zrihtali redne službe, tudi veliko davkov plačujejo?
2. Jaz, nevernik, pa sem v glavi računal strašne milijone $$$, ki jih je država zapravila na tem 35 letniku (zdravstveno varstvo, vrtec, šola, fakultetno izobraževanje na račun proračuna)?
3. Jaz, (...) pa sem videl povečano pokojnino vdove 35 letnika (ko bo enkrat v penziji), ker bo njen dec mrtev. Pa penzije, ki jih bodo dobivali njegovi otroci in to, da imajo po zakonu status upokojenca do 18 leta...
4. Jaz (...) sem si pa predstavljal, koliko stane ura spec. psihiatra, ki bo imel v obdelavi 35 letnikove otroke, ki se jim bo mešalo vsakič, ko se bo mimo pripeljal sosed z avtom RUMENE (!) barve...
5. Nekoč sem bral ocene, da smrt povprečnega davkoplačevalca državo stane v totalu 1 mrd bivših sit, tudi na račun nepobranih prispevkov... Tvoje strokovne ocene so seveda pravilnejše.
Skratka: najbolje, da do jutri vsi DAVKOPLAČEVALCI crknemo, država bo prosperirala do neba in nazaj.