Glej ne da se mi s tabo več, ker si tak pain in the ass, da ga ni daleč naokoli. In našel si mene, ki z ženo hodima v službo, ona celo v javni službi. Oba praktično brez socialnih transferjev, ter vsak cent eura skrbno zapisan na Dursu. Koliko vem sem pizdil nad dvojnim obračunavanjem osebnih dohodkov, prvo dohodkom, nato še ta isti denar ki morebiti leži na banki. Da bi komu svetoval da kupuje vikende na hrvaškem, da bo imel bolj poceni vrtec niti ne gre skupaj v agendo. Mali dohodki in vikendi ne gredo skupaj. Sicer tudi danes za to obstaja zdravilo, ker bi si naj davčni organi med SLO in HR izmenjavali podatke. Za piko na i imam doma še zelo bolnega otroka in vsak sleherni možni dan preživim z njim na tistem vikendu na Hrvaškem morju, ki tebi tako zelo gre v nos. Sleherni dan dopusta, ker se z lahkoto zgodi, da bo enkrat ta dan zadnji. Za mene si poden od podna, smard od smradu! Pa da se še dalje ne boš trudil, dal sem te na ignor in ne berem več tvojega, kot sem že omenil kozlanja.