Kako shujašati?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hihi, lahko poves, kako si merit speh?? siviljski trak okol pasu?

kaj pa speh v rokah, nogah, riti?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ne komplicirat. sleči se do gat in se slikej in to ponovi čez 14dni ( na isti dan, ista poza, isti čas - zjutrajm zvečer,,,).

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
u Sloveniji je čudna navada, da zidarji šraufajo avte, ekonomisti pečejo pice, prodajalci polagajo knauf, mehaniki sestavljajo računalinke, kuharji prodajajo zavarovanja, štromar pa mi prodaja nek qurčev prah iz genetsko predelane soje in ob tem trdi da je strokovnjak za prehrano itd...
Vidš, če pa nič od tega neznaš si pa še zmeri lahko osebni trener. Rabiš pest steroidov, pa že vse znaš. Potem pa postaviš fejst visoko ceno pa hodijo k teb že estradniki. Pol se pa mal slikaš še za lejdi pa novo pa se voziš v BMW. Vsi so najbolj pametni, ko se tiče treninga pa prehrane. Kar poglejte kolk nasvetov je padlo v 3 dneh, pa kljub temu hodi po svetu tolk bajsijev.
Folku pa ni jasno:
Avto bo spet crknu, pica je do kurca, knauf mi razpoka, računalnik je jajca in se sesuva, zavarovanje me drago košta in po tistem herbalajf šitu se mi riga in prdi.
Ampak to še ni nič hudega
Samozvani osebni trener te pa nardi kripla. Js vem za par primerov. Trdim namreč, da je za to potrebno kaj vedeti, prebrati kakšno knjigo ne pa samo forum pa men's health. Vem za primere, ko je nek športnik tenisač šel do takšnega trenerja na kondicijsko pripravo, po mesecu priprav, ga je bolel križ, mel je velik biceps, bil pa je tko počasen da ni ujel nobene žoge. Aja pa znebil se je nezanemarljivo količino denarja. Dobr ane?
Kogar res zanima narest kaj za svoje zdravje, obiščite par trenerjev, jih malo povprašajte naj vam razložijo par stvari. Tisti ki nima argumenta je blefer čim dalj od njega.
Zavedajte se da je motor ferarija otroška igrača napram zapletenosti in kompleksnosti človeškega organizma.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tole je pa s precejšnjo mero jeze in cinizma napisano
smile-1.gif

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
hihi, lahko poves, kako si merit speh?? siviljski trak okol pasu?

kaj pa speh v rokah, nogah, riti?

Meri se kožna guba v %, običajno ob strani trebuha in na stegnu. Vem kako merilo zgleda, ne vem pa, kako se mu reče. Dohtarji to znajo, morda to bo Jernej podal več informacij.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Če se s trebuhom prej dotakneš zida kot z nosom, pol je treba shujšat. Pr ženskah to ne deluje čist ker so še joške umes.

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
Lahko poskusijo, če je malo okno vmes
grin1.gif

Ok, torej iščem preparat, ni važno od katere firme, ki bi imel tričetrt OH in nekaj beljakovim, le-te pa nujno iz soje potegnjene.
Katero zadevo?
Hvala

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Pomojem se lahko shujša samo tako ,da vneseš pri vsakem obroku manj hrane ,da ne pomažeš krožnika s kruhom in ,da se giblješ vsaj 3 x na teden .Zaeenkrat še nisem poizkusil ,ker imam težo normalno ,pa tudi trebuh mi ne visi ven....
Sicer je bilo v zdanjih dveh POLETIH napisanega veliko tega pa si poiščite.

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
Super, maltomaxx že poznam, biotechovo soyo pa bom vzel jabolko/cimet, da bo nekak šlo, pa kar zmešal, hvala.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
pa za koji qurac bi ti glih sojo? Cel svet govori, kako je soja sranje, kako je hormonski motilec, genetsko spremenjena itd...
in ti bi glih sojo?

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
Zaradi zdr. težav bi se naj izogibal živalskih beljakovin. Za ta qrac.