Saj najbrž niti ne bi vedel, samo pri meni je od simptomov do testiranja minilo 5 dni, če bi se ravnali po dnevu testiranja bi bil pol januarja doma v izolaciji.
Evo, sem glih s testa. Palčko sem videl z desnim očesom s perifernim vidom.A je komu že palčka ob testiranju pogledala čez ušesa ven?
Malo za šalo, malo za res. En primerek, ki je lažje prebolel brez D vitamina od enega primerka, ki je težje prebolel z D vitaminom še ni znanstvena raziskava .Hm, to si povedal, kot da z D vitaminom človek slabše preboli. Drugače ne jemljem prehranskih dopolnil, razen D vitamina odkar je "in". Tablet pa sploh nimam, niti se ne spomnim več, kdaj sem jih nazadnje imel. Tudi, če bi jih imel, bi moral bit precej hujše, da bi jih vzel.
Dokler ti ne pretrgajo špagco ki ti ušesa skup drži se ne sekiraj.Evo, sem glih s testa. Palčko sem videl z desnim očesom s perifernim vidom.
Sem samoizoliran že od znakov od petka. Ven sem šel edino dons na PCR test, doma pa ne morem nobenga okužit, ker sem samski.Malo za šalo, malo za res. En primerek, ki je lažje prebolel brez D vitamina od enega primerka, ki je težje prebolel z D vitaminom še ni znanstvena raziskava .
Kolegica zdravnica je za boljše okrevanje jemala D vitamin + B vitamin. Pri njih v bolnici bi naj neproblematičnim med okuženim osebjem svetovali to.
Jaz nimam nobenega problema, da zdravila ne bi vzel, če vidim neko izboljšanje. Vzameš kaj proti glavobolu in je čez slabo uro življenje lažje. Bolj sem v dvomih za konstantno filanje. Ampak z leti bo verjetno prišlo tudi to in se mogoče za kako dodatno leto kvalitetnega življenja temu ne bo dalo izogniti.
Hitro se pozdravi in ne okuži preveč ljudi naprej. Verjetno bo dokaj nedolžno.
Sej drugač sem se zlagal, da imam vročino, samo zato, da sem se šel lohk testirat in probat mal zapecat kakšno dohtarco, sploh zdej k majo take plače. Pa pravim brisojemalki, če bi ji še jest mal palčko dal, pa nč... ...tud mal se ni nasmehnla.Še vedno je samski, kljub koroni.
In kako ti gre?
Taki fori se je nemogoče upret zarad maske nisi vidu nasmeha (lahko tud kislega).Pa pravim brisojemalki, če bi ji še jest mal palčko dal, pa nč... ...tud mal se ni nasmehnla.
to je hudič, ker ti pol kapa na oči pada nonstopDokler ti ne pretrgajo špagco ki ti ušesa skup drži se ne sekiraj.
Ja a si predstavljaš da nimaš potem kam maske zataknit.Dokler ti ne pretrgajo špagco ki ti ušesa skup drži se ne sekiraj.
jest mam tako, kjer elastiko za glavo dam ... pa nočem imet uha kot propeler štrleče ..... a si predstavljaš da nimaš potem kam maske zataknit.
Js imam Janšo na sumu, da mu vsakič, ko mu gredo s palčko v možgane, še mal zavrtijo, in ima še malo lobotomije zraven testa.A je komu že palčka ob testiranju pogledala čez ušesa ven?