Smrt naši vladi!
Glede na to, da si rekel, da dela ne moreš najti, in da hiš ne znaš zidati, znaš pa cigel premetavati ...
Da ti povem, da zidarje jemljejo skoraj povsod in skoraj vsak privatnik ... Žal pa .. če greš v zidarijo, bodo te tudi tu "cenili" kot drugorazredni delavec z minimalno plačo in z največjim fizičnim pa psihičnim naporom ...
Glede tega ... 10 let nazaj smo se norčevali in zgražali nad američani, da so bogati še bolj bogati, revni pa še bolj revni in da vmesnih sploh več ni ...
Zdaj, ko je tako tudi pri nas, se tudi zgražamo ampak popolnoma NIČ ne naredimo ... Raje gledamo po tvju, kako se politiki zmišljujejo svoje zakone itd, da pa bi kdo bil za to, da bi šli naredili en velik protest za kolaps vlade, pa vsi (po domače) ***** stisnejo ...
Greš do prijatelja, tam ti en pravi, pahor to, kresalka ono, na koncu pa rečejo presneta vlada ... Jaz pa sem vedno za, da grem na protest in zrušimo to vlado, ki je abnormalna ...
Sicer je pa isto tudi na zavodu za zaposlovanje baje ... oz bolj na borzi ... moja sestrična je s študija šla direkt v službo, tam bila 7 let, potem pa so jo kicknili na borzo ... ko so ji tisti neki dodatki potekli, je šla na socialno ... tam jo je baba kar nekaj kurcala, da ona nima tu kaj delati, če je njen ata privatnik, in da so njeni poklici zelo iskani itd itd ... potem pa ji je sestrična baje rekla, če se vse tak najde, mi še danes najdite službo in z veseljem bom šla delat ...
Res sama žalost teh naših javnih uslužbencev ... že tak samo našo plačo koristijo, ko nam jo država trga od plače za njih, pa se še vedno tako nesramno obnašajo ...
Glede pravic naših pravih slovencev, ki so tu že par rodov doma, ali pa neki cigan, ki se preseli sem, imajo cigani preveč preveč in še enkrat preveč pravic ...
Država se mi je najbolj zamerila samo tu ... Ko so Strojani delali težave po vasi, tam kjer so bili, se je naš lepi drnovšek pojavil od nikoder in jim ponudil zelo lepo hišo v lj ... Čez teden dni pa je bilo v slovenskih novicah članek, kako je država vrgla s hiše mater samohranilko in njenega 4-letnega otroka, ki sta spala na železniški postaji ... kot da še to ni dovolj hudo, so ju vrgli ob najlepšem času ... sredi zime ...
Presneta politika ničvredna!! Zaradi politikov me je prav sram, da sem slovenec in da živim tu, če politike odmislim, sem pa prav srečen, da sem tu doma ...