Kako se registrirati kot Rom (Cigan)

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
[ksz]

Vozi Cigo na vozačkom ispitu i mrtav h'ladan prođe pored znaka STOP.

- "Stani , polako! Kakav je to znak?", pita ga instruktor.
Cigo:
- "Aluminijski? Gazda, da se vratimo po njega?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaj pa delo v vojski?

Sem razmišljal tudi v tej smeri, vendar imajo starostno omejitev 25.let. Sam imam 26.let (sem se šel osebno pozanimati ali je možna izjema).

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
KSZ:

1) Capl, ti nisi gladek. Sem preprican, da imas kaksen certifikat o tem, ce drugega ne, knjizico kaksnega Semolicevega sindikata :S

2) tgrzan, si vsaj malo "tehnicen"?
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=975E8474-1B3A-7068-A688-07CEE63CBD08&linkid=zapSup
Idealna služba za nekoga s fdv, ki "uradno" nima pojma, niti referenc za opravljanje takega dela. poleg tega najbrž na zavodu ni nikogar ki bi vsaj delno izpolnjeval zgoraj zahtevane pogoje

Hvala za predlog @Evrofil, sem videl to že zjutraj. Sicer sem podobnega mnenje kot @Hanzi, vendar bom vseeno poslal, kot povsod do zdej, kjer sem mislil, da imam vsaj najmanjše šanse, da me sprejmejo, saj me nič ne stane, če pošlem email.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
1) Capl, ti nisi gladek. Sem preprican, da imas kaksen certifikat o tem, ce drugega ne, knjizico kaksnega Semolicevega sindikata :
pozdrav.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:vendar bom vseeno poslal, kot povsod do zdej, kjer sem mislil, da imam vsaj najmanjše šanse, da me sprejmejo, saj me nič ne stane, če pošlem email.

467716-post_slo.gif

Zelim ti veliko srece pri iskanju. Odnos imas pravi!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
1) Capl, ti nisi gladek. Sem preprican, da imas kaksen certifikat o tem, ce drugega ne, knjizico kaksnega Semolicevega sindikata :
pozdrav.gif

Saj vem, da si funkcionalno nepismen - ti je uspelo ze veckrat dokazati - prav tako, kot sem jaz ze vsaj ducatkrat ralozil, da je bil tisto Evrokrat, in da jaz delam v privat sektorju, in ne v "javni upravi". Bos morda tokrat razumel?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mogoče pa je v tvojih prošnjah nekaj...neizvirnega...nekaj vsakdanjega. Kaj ko bi spremenil pristop in nehal pisati prošnje, ampak bi izbral firmo kjer bi rad delal in se poizkusil zmeniti za sestanek? Samo predlog.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Če jih je, jih je samo MIčotu, ti pa skoraj vsem Alterjevcem.... Čudno, da še nisi šel na dopust v Banovci forever.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Mogoče pa je v tvojih prošnjah nekaj...neizvirnega...nekaj vsakdanjega. Kaj ko bi spremenil pristop in nehal pisati prošnje, ampak bi izbral firmo kjer bi rad delal in se poizkusil zmeniti za sestanek? Samo predlog.
Se strinjam... Včasih je boljše poslat svoj življenjepis in prošnjo na kak naslov, ki sploh nima nikjer razpisa. Poveš kaj znaš, pokažeš samozavest... Ali pa kar direktno pokličeš v podjetje (še prej pa spiješ kak deci ali dva za pogum).

Nikoli ne veš, koga kakšna firma rabi ali pa ga bo rabila čez kak teden, 14 dni.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Če jih je, jih je samo MIčotu, ti pa skoraj vsem Alterjevcem.... Čudno, da še nisi šel na dopust v Banovci forever.
kdor drugemu jamo koplje ,sam vanjo pade......
10.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kake neumnosti sem jaz počel? Parlamenta še od blizu nisem videl.
rolleyes-1.gif

Ti si pač tipičen primer nekoga, ki govori neumnosti...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
KSZ

No, da zaključim zgodbo, zgleda da bom v kratkem podpisal pogodbo (po opravljenem zdravniškem pregledu)
cheer.gif
!!!

Sem pa dobil prejšnji teden odločbo od socialne, kjer so napisali, da mi pripada 11,28€ (ja, pravilno sm postavu vejico za 11) socialne pomoči
stupid-1.gif
... tko da sm vse poslau v k.... tm, ker na srečo ne bom rabu tega...

Najlepša hvala vsem za spodbudne besede in za pomoč, ob priliki na alter srečanju dam za rundo (seveda ko bo prva plača
evil.gif
)

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Prvo plačo moraš vedno zapit/zapravt.
čestitam, ampak ali ne boš to za določen čas, potem pa vidiš čez nekaj mesecv kje si, ali ti podaljšajo ali ne.

11 evrov soc. vrjetno si imel v preteklosti kakšn denar na računu in so računal glede na stanje na računu.
Sicer se lahko pritožiš.

Jaz grem na socialno prvič v življenju nekje oktobra, da vidim, koliko bodo dal. Seveda bom prej 100 na uro iskal delo in zadnjo možnost mi preostane zavod.

Še enkrat čestitam
cheer.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Enajst evrov pomoči, ma da jih ni sram, birokracija za to več stane! Drgač pa čestitke pa dobro delo.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Ja, je 6-mesečna pogodba z možnostjo podalšanja (počaki s čestitkami, prvo morm bit zdrav po zdravnikovem mnenju in pol podpisat
cool-1.gif
) ...

Ja, v zadnjih treh mesecih (marec,april,maj) sem zaslužil 6,66€/mesec preveč, s tem da zadnji mesec preden sem oddal nisem nič zaslužil (mesečni cenzus je cca. 230€). Mah, nč se ne bom pritoževal... Vesel sem ker sem dobil pozitivni odgovor, da bom lahko končno spet delau, pa še približno tisto kar mi ustreza
redface-1.gif