Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaj pa delo v vojski?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Idealna služba za nekoga s fdv, ki "uradno" nima pojma, niti referenc za opravljanje takega dela. poleg tega najbrž na zavodu ni nikogar ki bi vsaj delno izpolnjeval zgoraj zahtevane pogojeCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
KSZ:
1) Capl, ti nisi gladek. Sem preprican, da imas kaksen certifikat o tem, ce drugega ne, knjizico kaksnega Semolicevega sindikata :S
2) tgrzan, si vsaj malo "tehnicen"?
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=975E8474-1B3A-7068-A688-07CEE63CBD08&linkid=zapSup
Citat:
1) Capl, ti nisi gladek. Sem preprican, da imas kaksen certifikat o tem, ce drugega ne, knjizico kaksnega Semolicevega sindikata :
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:vendar bom vseeno poslal, kot povsod do zdej, kjer sem mislil, da imam vsaj najmanjše šanse, da me sprejmejo, saj me nič ne stane, če pošlem email.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
1) Capl, ti nisi gladek. Sem preprican, da imas kaksen certifikat o tem, ce drugega ne, knjizico kaksnega Semolicevega sindikata :![]()
Se strinjam... Včasih je boljše poslat svoj življenjepis in prošnjo na kak naslov, ki sploh nima nikjer razpisa. Poveš kaj znaš, pokažeš samozavest... Ali pa kar direktno pokličeš v podjetje (še prej pa spiješ kak deci ali dva za pogum).Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Mogoče pa je v tvojih prošnjah nekaj...neizvirnega...nekaj vsakdanjega. Kaj ko bi spremenil pristop in nehal pisati prošnje, ampak bi izbral firmo kjer bi rad delal in se poizkusil zmeniti za sestanek? Samo predlog.
kdor drugemu jamo koplje ,sam vanjo pade......Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Če jih je, jih je samo MIčotu, ti pa skoraj vsem Alterjevcem.... Čudno, da še nisi šel na dopust v Banovci forever.
Ti rajši jamraš po forumu in nič ne storiš...Citat:
Uporabnik capl pravi:
...Citat:
(še prej pa spiješ kak deci ali dva za pogum).![]()