Ne vem,...lahko ti povem samo iz opazovanj okolice,....ženska po večini prevara,ker ji pri partnerju primankje pozornosti, čustev...blablabla...in se po večini, ko prevarajo zaljubijo (oz. čustveno navežejo) v tistega s katerim so prevarale....nato še nekaj časa mutijo tam okoli, komplicirajo zadeve, imele bi oba, če bi se dalo, na koncu ali pustijo tipa in so z novim ali pa obdržijo tipa, odžagajo ljubimca in so "srečne" s tipom, dokler ne pride drug, ki jim pač pihne na dušo večkrat kot tip...to govorim za večino,...imaš tudi take, ki se po treh koktejlih požgejo z vsemi, s katerimi imajo priliko, samo takih ne poznam dosti.
Fantje pa prevarajo bolj sexualno,...vidijo miško, voljna je, prilika dela tatu, bejbe ni zraven, uno naskoči in pozabi....ljubice si najdejo šele v kasnejših letih, ko že imajo ustvarjene družine, ki jim dajo neko varnost, skuhano kosilo, oprane cote,...zakaj bi zamenjal udobje, ki ga dobi pri ženi? Namesto tega ima raje še eno vedno urejeno in nasmejano bejbo,ki mu nikoli ne teži, da mora prebelit strop in previt otroka, ampak ga zmasira, da fenomenalen BJ in ga spusti domov...
Tako jaz dojemam razlike,...kot sem rekla na podlagi labilnih oseb, ki se gibljejo okoli mene,...če je pa pravilno, pa ne vem..
Ps: še to bi dodala,...da razumem, da se zgodi, da se kljub temu, da si v vezi zaljubiš v nekoga drugega,...vsi smo ljudje s čustvi in če ti v vezi ne štima se to lahko zgodi in ne vem, zakaj ne bi poizkusil s to novo osebo,...zato tudi ne vidim razloga, zakaj avtor te teme ne bi poizkusil pri sodelavki,...bi bilo pa od nje fer, da se zjasni s kom želi biti prej preden se z obema začne tudi fizično zapletat...