Kako je že s polovičkami?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Kako je že s polovičkami.. Če dobiš kazensko točko oz. točke ni več polovičk, ali so še?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Kolikor jaz vem, polovička velja v vseh primerih. Pri prekrških, ki se sankcinirajo tudi s kazenskimi točakmi, policist nima diskrecijske pravice, da ti izreče opozorilo in ne kazen.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Bo država zaslužila na meni.. Človek hiti delat pa ga doleti še kazen za pridnost :] Naslednjič bo treba še bolj hiteti, da oddelam za kazen , ki jo bom dobil
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Bo država zaslužila na meni.. Človek hiti delat pa ga doleti še kazen za pridnost :] Naslednjič bo treba še bolj hiteti, da oddelam za kazen , ki jo bom dobil
smile-1.gif
Tud policaj mora zaslužit za svojo plačo, pa za plačo nadrejenih, pa tajnice in čistilke, in drugih voluharjev....Zato ima nalogo da kasira, to je tudi edini namen takšnih kazni.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Eh, veš.. ne bom komentiral te kazni, niti sistema v katerem živimo. Žalostno je samo to, da ne dobiš niti priložnosti da bi se uspel s kom pogovoriti glede razlogov in okoliščin zakaj je sploh do prekrška prišlo. Če napišeš pritožbo bo itak zavrnjena pa še stroške ti nabijejo.
Vse dela na binarnem sistemu; si naredil prekršek - DA/NE (1/0)...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
No, stal je stacionarni radar. Pričakujem položnico in sliko po pošti... pa 5kt. :]