Kak se bomo rešli "pleharc", čekirajte ta primer..

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
čeprav zagotovo se bo deklica bolje imela z enim 30 letnikom, ki ima sluzbo in nekak normal lajf, kot pa z enim sfaliranim študentekom, ki ne ve kaj bi rad.. pomislite mal.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
to ja, sam zakaj ne bi deklica kej sama zase nardila. enivej tud js mam raj 30letnika ko študentka, ki ne ve kaj bi raj. sam da js nočm žvet na računu 30letnika za razliko od nekaterih deklic

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja sej bo ...sicer pa tak se grde tolazjo, da treba neki iz sebe naredit, ene se pa mal poslepajo :D pa tud je...razen zavisti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
to ja, sam zakaj ne bi deklica kej sama zase nardila. enivej tud js mam raj 30letnika ko študentka, ki ne ve kaj bi raj. sam da js nočm žvet na računu 30letnika za razliko od nekaterih deklic

Ja ampak medtem ko ti študiraš redno, doma recimo nimate dost keša, pa ti bi tut pasala kaka zastonj đerba,
al pa tako malo po večerjah in da kak tringeld pade,...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
nekak ti ne dam prav...ker če bom hotla na đerbo bom šla, z bogatunom ali brez. če bom hotla v miami bom šla, z bogatunom ali brez(btw verjetno grem nasledno pomlad). pač mi ni do tega, da bi mi drugi plačval dopust(ne tip in ne stari)
redno pa študiram zato, ker mi niti na pamet ni padlo, da bi šla na izrednga(so nas pač v srednji šoli pumpal z redno redno redno). se pa zna zgodit, da se prepišem na izredno, samo ne v lj.
pa btw... ne poznaš finančnega stanja moje familije...ali pač? res pa je, da mi mami ne kupuje bmw-jev(pa tud hotla ga ne bi)

lej pa tud js sm mela tipa k je bil poln keša...od dobrga avta(mX teb bi bil ušeč
grin1.gif
) do jahte. so? a mislš, da sm pustila, da me preživlja? na-a...

hotla sem sam povedat, da je punca pr 20ih dost stara, da kej sama zase nardi(al bo do 40ga leta žvela na račun staršev in tipa)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ufff, sej vem da bo mogoče šok ampak veš kolko je takih princesk .. bivši pri 21 foter hodi avto tankat pa v pralnico pa vse to, da so ji že drugi avto kupli je itak samoumevno, nemoreš da verjameš kak se ene pustijo pedenat a
evil.gif

nevem no tak ko se tebi zdijo drugačne od tebe nenavadna se ti meni zdiš nenavadna .. pa ni nič slabega mišljeno
smile-1.gif

ena čist off .. glih zadnjič debata z kolegom .. jaz recimo še nisem spoznal ženske v življenju, ki bi se upal it nek hud biznis z njo oz. da bi jo mel za partnerko v lastnem podjetju ..
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
hotla sem sam povedat, da je punca pr 20ih dost stara, da kej sama zase nardi(al bo do 40ga leta žvela na račun staršev in tipa)

Ja enim je lažje dat noge narazn pa uživat, kot pa 8 ur na dan delat preko študenta.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ne, da se mi zdijo nenavadne, ampak razvajene riti. če se pa komu js zared tega zdim čudna...ne gane me
smile-1.gif

bivši hod fotr tankat? no js sm fotra(predn sm šla na morje) prosila če pogleda olje pa te fore(pač na tesnem s časom bla) in tip mi v faco reče 'sej znaš sama' se obrne in gre. da bi mi pa tankal drugi js se pa vozila? bi se že čudn počutla...čeprou priznam, vinjeto mi je pa mat kupla. in to letošnjo in lansko

@notranjc: se grem probat oblečt, mogoče mi rata
cheer.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
No mene pa zanima če ma ta punca kkšno sestro al pa frendico k je frej. Vprašanje leti tudi na tiste, ki poznajo take punce iz drugih zgodb.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ufff, sej vem da bo mogoče šok ampak veš kolko je takih princesk .. bivši pri 21 foter hodi avto tankat pa v pralnico pa vse to, da so ji že drugi avto kupli je itak samoumevno, nemoreš da verjameš kak se ene pustijo pedenat a
evil.gif

nevem no tak ko se tebi zdijo drugačne od tebe nenavadna se ti meni zdiš nenavadna .. pa ni nič slabega mišljeno
smile-1.gif

ena čist off .. glih zadnjič debata z kolegom .. jaz recimo še nisem spoznal ženske v življenju, ki bi se upal it nek hud biznis z njo oz. da bi jo mel za partnerko v lastnem podjetju ..
tongue-1.gif

To je res, da če vidiš neko najstnico v boljšem novem avtu, je zelo malo verjetno, da je sama našparala zanjga.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

Ja enim je lažje dat noge narazn pa uživat, kot pa 8 ur na dan delat preko študenta.

1. ne delam 8 ur
smile-1.gif

2. tud men ni problem dat nog narazen...sam ne za natankanga bmwja ampak za užiter
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
take niso nikol fraj, kr vedno rabijo sugar daddy da fila, tak da boš mogo debelejšo denarnico od sedanjega pokazat
evil.gif

@pikica dobro veš kaj sem mislo pa ne glumi
tongue-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
@tomi: ja vem kok je takih razvajenih, sej pravim, da mam tud js eno tako. ne vem, kaj glumim tle..