Kajenje v avtu

Citat:
Uporabnik DMX pravi:
cigareti sux....

Če je pa tako pa še danes neham
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
zanimivo, da nobenega kadilca ne moti, da po cigaretih smrdi ko kuga, z dodatkom raznih parfumov pa še tolko bolj in da mu ni hudo za teh ca. 60€ koliko stane dober parfum, saj ga cigareti prekosijo v vseh pogledih
uf-1.gif

cigareti sux....

PS: samo 1 škatlica cigaret na dan te prikrajša na letni ravni za ene lepe all-inclusive počitnice
evil.gif

Pa saj ti ni treba kaditi.
smile-1.gif

Meni je tud smešno kako nekateri zapravijo vsak mesec pol plače za svoj avtomobil, oz. precej butasto mi je. pa je biga.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
men grejo pa kr kocine pokonc ko vidim v kakšnem avtu vse šipe zaprte, notr pa kakšn nagravžn dec kadi tist cigaret k da je zadnji! In po šipah vidiš, da nikoli okna ne odpre, niti ga ne očisti! Šipe so kr meglene - mastne od tistega dima... fuj, kok je pa to nagravžno ej...

mene če se šipa odpre ne moti kajenje v avtu... saj praktično gre vse ven, tko da tud smrdi ne. Sam je pa problem, ker mi gre pa na živce k čike ven mečejo... to je pa tud grdo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če kadiš v avtu, zaprte šipe, ali pa cm odprto in ko končaš, ne preluftaš bo sigurno avto smrdel ko kuga. Če pa imaš okno malo odprto, čik vedno v levi in pri oknu, pihaš ven, po kajenju prepih skozi, nebo nobene krize

To prakticiral 6 let, ni blo ene pritožbe nikoli.

B81

22. jul 2007
37.708
10.973
113
Hec, ko popoldan poberem kolega nekadilca, jaz pa čik v avtu pri odprtem oknu pa nekak zapiha po celem avtu in preden sem do konca odprl okno, je dobil nekaj v ksiht, pa nekaj zajamral, kaj morš kadit al kaj. Zvečer po 20-ih rundah pa grem ven na čik pa pride za mano pa mi kar vzame, da si morem novega prižgat.
grin1.gif

Sicer pa tudi na terasi vedno gledam, da se komu v glavo ne kadi. Zgleda, da sem še preveč prizanesljiv.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
ksz

Sam sem nekadilec in v mojem avtu sigurno ne bo noben kadil. Če pa gremo kam na pot (cca. 1,5 ure) pa kadilcu ne bom ustavljal samo zato, ker bi rad skadil čik (pač tisto urco in pol boš že zdržal). Če pa se gre za kaj daljšega pa so itak potrebni postanki. Se spomnem enkrat, ko smo šli na daljšo pot in je en kolega cca vsakih 30 - 45 minut hotel, da se ustavimo - prvič sm mu ustregel, pol pa ne več.

Ne prenesem pa tudi, da mi kdo kadi v stanovanju in vsakemu rečem, da naj gre na balkon (pa magari na burji pri minus 10, briga me)
grin1.gif

Če pa smo v kakem baru al restavraciji in sedimo zunaj pa seveda potrpim tudi, če gre iz kake sosednje mize dim vame in ne težim folku po nepotrebnem. Če pa se kadi vame zaradi koga iz moje klape se pač presedemo in je problem rešen.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zvečer po 20-ih rundah pa grem ven na čik pa pride za mano pa mi kar vzame...
grin1.gif

Mja no...priznam, da včasih v podobnih primerih tudi sam naredim kaj takega (ampak to je res redkost)
smile-1.gif