Kaj ženske pravijo o cicekih?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kakšno darilo?
confused-1.gif

valjar za palačinke?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
A pa mora biti prav dejansko dildo ali je lahko samooklican dildo, ki je v resnici recimo zgolj ena navadna kumara?
tongue-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Hi, hi, saj sem vedela,.... sedaj se bo pa poskušal ven zvlečt, heh,....
Kumara se ni nikoli samooklicala za dildo, saj se ne mora, nišem se srečala govoreče zelenjave, he, he,....
Takšne čudne imate samo moški.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Hi, hi, saj sem vedela,.... sedaj se bo pa poskušal ven zvlečt, heh,....
Kumara se ni nikoli samooklicala za dildo, saj se ne mora, nišem se srečala govoreče zelenjave, he, he,....
Takšne čudne imate samo moški.

Sej ženska tudi ne more sama sebe oklicati za milfo, to je pač vzdevek, ki ga lahko določijo zgolj/samo/izključno drugi. Pa ne mi začet o čudnih izjavah, lepo prosim. Ker nobena, še tako čudna moška izjava ne more posekati ženskih izjav oz. mišljenj, idej, whatever
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Nočem kumar,..

Ja, dildota bi, saj si lepo povedala. A te tvoj ne poservisira dovolj, da potrebuješ še to ali kaj?
grims-1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
ksz

Pubeci, zgleda ne znate brati med vrsticami. Ona hoče darilo
evil.gif
,
pa to od alter jebačev
priden.gif

@milfa

popravi me, če se motim
wink-1.gif

roza.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
@Berro, motiš, se motiš,....
Ne rabim novo klobaso in posledično novega prasca, ker imam klobaso in pujska že doma.
@matey, tja s tem sem hotela samo dokazati, kako hitro padete na to, kaj in kako je zanimivo, sploh se ni potrebno delat, ker ste žal skoraj vsi isti, takoj obstojate in se repenčite. Na nesrečo Alter jebachev, ali pa srečo, sem zvesta duša. Nekaj je pisati na alter in provocirati, nekaj je pa dejansko življenje. Jaz sem na alterju, kot že velikokrat napisano, da se sprostim, razbremenim in narežim. Dejansko pa nimam nikakršne želje spoznavati ljudi iz Alterja, razen seveda nekaterih izjem.
Očitno bom morala tudi jaz poiskati kakšen drug forum, kot že mnoge druge uporabnice dosedaj, tako, da barvica pravi, kot je to rekel en lik v risanki:"Kidam ja na lijevo!", pa fajn se imejte.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Barvica
srce-1.gif

jst sn slišu že pred cajtom, da maš kr konkretne joške, take taprave, ko otroc ne stradajo zravn njih
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
... in se repenčite

Je rekla ženska, ki je sama sebe oklicala za milfo in sprašuje po darilu ob obletnici samoimenovanja
hysterical-1.gif

This is getting better and better
aplauz.gif
popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik barvica pravi:

Očitno bom morala tudi jaz poiskati kakšen drug forum, kot že mnoge druge uporabnice dosedaj, tako, da barvica pravi, kot je to rekel en lik v risanki:"Kidam ja na lijevo!", pa fajn se imejte.

Kaj je s tabo? Ne me pustit same tuki.........
frown-1.gif