Kaj ženske pravijo o cicekih?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
In to napiše oseba, ki odpira cele teme o meni in se zanima zame
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Ter se sama sebi zdi tako fajn, da bi se kar sama sebe pof00kala
grims-1.gif

Ni to kar tako ajga.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
A daš prosim mir, najdi si že eno she male in se zapri z njo v kakšno mračno soba, da te končno nekdo pofu...a, al se pa nažri že nečesa, da za nekaj časa pozabiš kako zoprn, nadležen in bedast si.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
13.gif

A si ti slučajno Štiberjev sostanovalec?
Ali si nore gobe jedel??
stupid-1.gif

A veš da enkrat sem jih pa res, je bilo kar zabavno. In ne, nisem štibrov sostanovalec, zakaj bi le bil. A moram to bit, če ga hočem kdaj kaj dopolnit ali kaj?

Da ti pa objasnim svoj post, ki ti glede na te WTFje več kot očitno ni jasen - če jaz eni ženski rečem, da je MILFa to pomeni, da bi jo požgal. Posledično, če kakšna ženska (v tem primeru ti) sama sebi reče MILF pa to pomeni, da bi pof00kala samo sebe. MILF namreč pomeni Mother I'd like (to) Fu.ck.
roza.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Fantek, vem kaj pomeni milfa in ne nisem si ga dala sama, ker problem večine moških je v tem, da ne poslušate in ne preberete do konca. Samo pograbite da sem se samooklicala.
In kot si že sam rekel, da bi jo sam požgal, sem tudi jaz doživela par takšnih komentarjev na moj račun v resničnem življenju prav?
Sicer a ni samozadovoljevanje f..anje samega sebe, potem to ti delaš dnevno a ne?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Fantek je napisala, kako prisrčno
srce-1.gif

Jup, sama si si nadela ta naziv, eden od kolegov moderatorjev pa ti je to posledično navedel kot titulo, tega pomoje ne bom nikoli pozabil, ker si me s tem res nasmejala in polepšala tisti dan
cool-1.gif

Samozadovoljevanje pa pač ni enako sexu, za sex sta namreč potrebni dve osebi (mi je pa zdaj bolj jasno kako lahko sama sebi rečeš, da bi se požgala) in to slednje, sex namreč, ne samozadovoljevanje, pa res počnem vsakodnevno, marsikdaj celo večkrat dnevno, ko že ravno sprašuješ. Pač mi sede, moji pa tudi, kaj naj zdaj
rolleyes-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
I give up, resnično....
Čisto različni pogledi očitno,.... kakršnakoli debata je čisto brezpredmetna, ker jaz bom stala na enem koncu, ti pa na drugem in prav je tako, zato pa postane debata bolj sočna.
Popustil ne boš ne ti ne jaz(posebno jaz). Najbolje, da greš ti k svoji jaz pa k svojemu in počneva tisto večkrat dnevno.
Pozabil pa očitno res ne boš nikoli in s tem bom tudi jaz morala živeti tu na Alterju, dokler ne zamenjam alterja seveda...ah,....
Bo bolje, da se gre ven,.... bo manj krega.
Želim ti en lep dan, .... fantek.....
roza.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
... Mijaaaaaauuu....

Ko mački stopiš na rep....
hysterical-1.gif

Aja saj res, glej kaj se najde med zapiski moderatorjev, ko se klikne na tvoj nick
grims-1.gif

Citat:
Zapiski pri uporabniku

[30.5.2014 19:04] <philips> Nova titula na pobudo uporabnikov
smile-1.gif

[2.6.2014 13:05] <Notranjc> dodal še MILF, ker se je sama tako okategorizirala

V bistvu si samooklicana milf že malce več kot eno leto, čestitke
cool-1.gif

Pa lep dan tudi tebi
roza.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
... Mijaaaaaauuu....

Ko mački stopiš na rep....
hysterical-1.gif

Aja saj res, glej kaj se najde med zapiski moderatorjev, ko se klikne na tvoj nick
grims-1.gif

Citat:
Zapiski pri uporabniku

[30.5.2014 19:04] <philips> Nova titula na pobudo uporabnikov
smile-1.gif

[2.6.2014 13:05] <Notranjc> dodal še MILF, ker se je sama tako okategorizirala

V bistvu si samooklicana milf že malce več kot eno leto, čestitke
cool-1.gif

Pa lep dan tudi tebi
roza.gif
uuuu.... delček internega foruma
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zelo zanimiv je baje delček, kjer subisidiarni milo prosi, da ga vzamejo nazaj, ampak je večina cenzuriranega zaradi varstva osebnih podatkov

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zelo zanimiv je baje delček, kjer subisidiarni milo prosi, da ga vzamejo nazaj, ampak je večina cenzuriranega zaradi varstva osebnih podatkov
so te lustrirali pa si milo prosil naj te delustrirajo?