...mala LED lampica, ki sveti v digitalni zaslon?
Malo sem Citroen uvoznika povprašal okoli slovenskega jezika v avtomobilih in sem dobil naslednji odgovor;Ko si že pri PSA kdaj za vraga bodo ugotovili, da obstaja SLOVENSKI JEZIK in ga dali na izbiro. Opel je pred pred prevzemom lepo govoril Slovensko zdaj ko je pod PSA ve samo še Hrvaško in Srbsko. Nesposobneži pri PSA. Če prodajate avte v Sloveniji naj imajo na izbiro SLOVENSKI JEZIK. Zvok v iz zvočnikov v PSA avtomobilih vsaj tistih nižjega cenovnega razreda je obupen res obupen. Za 2 eur več bi dobili spodobne zvočnike tako pa so vgrajeni najslabši možni. Pa na vsakem centimetru pleha se vidi vaše bolano varčevanje PSA.
Si me nasmejal. Kot da je avto kriv, da si nabavil temno bravoSuperb 1.5. TSI DSG L&K (2021)
Temna barva obcutljiva na prah in vroca na soncu. Avto zgleda umazan ze drugi dan po pranju.
Kaj imaš to za eno karjolo??večina imajo eni nimajo in glih moj nima. Tudi youtube ne pomaga, nobena fora s pritiskanjem pedalov in dajanjem kontaktakta.
Smo probali vse. Edino kar sem našel je bil komentar nekega angleža ,da pač greš na servis naj ugasnejo in upaš da ne računajo. Ni pa afanj vsakih 15000 km to hodit nekam brisat. sem se že navadil mi ni bilo druge.
večina imajo eni nimajo in glih moj nima. Tudi youtube ne pomaga, nobena fora s pritiskanjem pedalov in dajanjem kontaktakta.
Smo probali vse. Edino kar sem našel je bil komentar nekega angleža ,da pač greš na servis naj ugasnejo in upaš da ne računajo. Ni pa afanj vsakih 15000 km to hodit nekam brisat. sem se že navadil mi ni bilo druge.
Zakaj pa ne? Saj si kupil avto v SLO, naj ima meni v našem jezikuPazi .... Kupli so opla ki je imel vse slovensko v avtu! Zdaj več nima!
Eu bo mogla zakonsko predpisat da morajo iz varnostnih razlogov podpirat vse eu jezike. Da lahko gorički dedek razume kako opozorilo mu avto prikazuje.
Gorički dedek odlično razume poleg slovenščine še nemščino(ker je dolga leta delal v nemško govorečih državah), Hrvaščino in Srbščino (ker je služil v JLA 1-3 let) Madžarščino(ker je žena ravno iz tistih koncev ob Madžarski meji), Angleščino (ker je pol sorodnikov bežala pred komunizmom in se preselila v ZDA, Kanado, Avstralijo....) Tak da ne podcenjevati goričkih ljudi. Je pa fajn, da ko si s prišparanim denarjem kupi nov Peugeot ali Citroen ta govori v domačem jeziku. Ampak zgleda, da to odgovornim pri PSA ne potegne preveč in imajo jaje velajčo kot februar.Pazi .... Kupli so opla ki je imel vse slovensko v avtu! Zdaj več nima!
Eu bo mogla zakonsko predpisat da morajo iz varnostnih razlogov podpirat vse eu jezike. Da lahko gorički dedek razume kako opozorilo mu avto prikazuje.