Kaj tem ni jasno? (novi 1er)

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
The new model – code-named F20 and based on the same platform that underpins the (now only slightly larger) 3 Series – has grown considerably over the E81 it succeeds, with every dimension but height increasing. The changes benefit both interior and cargo space, two aspects where the outgoing model fell short.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Jaz se čudim tej obliki, sploh po tem, ko so novi 5,6 in 7 tako dobro izpadli. Nekih pozitivnih mnenj na obliko nove F20 pa še nisem zasledil...Meni je katastrofalen, te ogromne luči spredaj, polo zadaj, preveč prostora med lučmi in masko spredaj. Dobro izpade samo s strani, ker je pač nadvse podoben stari enki
smile-1.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
RWD ostaja.

Sicer pa tisti, ki se zgražate, malo počakajte, da avto vidite v živo. Jaz sem ga videl pred cirka tremi meseci in tudi debelo pogledal. Dlje sem ga gledal, bolj mi je postajal všečen. Isto se je dogajalo, s še sedaj aktualno serijo 1, ki še zmeraj dobro zgleda, sploh z "M" odbijači.

Dopade se mi, da so avto naredili drugačen od ostalih hišnih modelov in da ne slediju drugim (recimo Audi) znamkam, ki preden pokažejo slike, že veš kaj lahko pričakuješ. Takšni avtomobili na prvo oko izgledajo všečno, se jih pa človek hitro naveliča.

PS: sigurno pa ne bo vsem všeč

no no.. ne tlači audija tukaj not... če ti ne vidiš podobnosti 1-ke z ostalimi BMWji ti pač ne morem pomagati.. očitno je da to sam nek facelift, saj je linija boka enaka.. slwdijo pa svojemu slogu... kar ne morem zanikati.. X1 je podobno grd..

sicer pa vsakemu svoje...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
X1 je dokaj OK. Lusten zenski avto.

F20 je pa na slikah (vsaj meni) popolnoma mimo.. Mogoce bo v resnici kaj boljsi, samo dvomim.. X6 sem se navadil in mi je sedaj OK, ceprav mi je bil na slikah cuden.. ne grd, ne lep, ampak cuden. 5GT je na slikah odurna, v zivo prav tako. Je pa res, da novi BMW-ji niso samo copy/paste/resize ala audi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Hehe, isti je tudi tole napisal: or is an 3 Series compressed and it eyes trying to blow off....

Dober je...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sprednja maska deluje retarded, od zadaj je kot nov polo. bruh bruh bruh na kubik. E82 (predhodnik) lepsi.

kupile ga bodo picke.

A.H. je pojedel prevec gobic. osebno mi nove dizajn smernice v bmwju niso kaj prida vsec. nova petka je sicer ok. se mi kolca po banglu. me zanima, kaki sok nas caka s trojko, ce bo dutchman nadaljeval s to obliko.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
uradno?
shocked-1.gif

Se bo dalo zbirat sem nekje prebral. Baje je ogromno kupcev (kupk vbistvu) jokcalo na zadnji pogon sploh pozimi,
sam nisem mel nikol resnično nobenih težav. (sem se nekoč zapeljal v breg, pa je foter s kangoojem obstal, jaz pa ne)
evil.gif

Mi je pa osebno hud, drugačen od vseh ostalih, prav upali so si s temi lučmi, čeprav jim zadnje zamerim, si bi lahko
zmislili kaj od stila X6 barem, ne pa da spredaj nabijejo luči od sedemke zadi pa od polota. Ni šiš ne miš. Jaz bi ga babi
definitivno kupo, ker mi je hud. (če bi bla lušna, če bi bla grda bi naprej prejšnega ajncera vozla; cabrio mogoče če bi bla pridna)

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Pravijo, da je res hud stroj
smile-1.gif

img0127ru.jpg

Čeprav že 135i gre res noro, že popolnoma serijski. Če ga pa še s kakim čipom serješ okol pa avto podivja...

Z M paketom vsaj ne bo tako grozen spredaj, ko se malo razbije tista velika površina med lučjo in masko:
msportw.jpg

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Na Faceliftu bodo pa ledice uturali med luci pa masko, pa je problem resen
hysterical-1.gif