Kaj storiti?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Preveri mobilca, če SMS-e briše (ostalih pa ne) pol jo nogiraš.

Če ma nokijo, lahko pogledaš dvevnik klicev in smsev (vidiš uro, telefonsko, datum) in/out, tudi če briše iz mape sporočila.

Če to dela, spakiraj brez besed in idi. Al jo naženi, nevem kak mata. Ko te bo pa vprašala zakaj, pa ji reči
(recimo da mu je ime Matjaž) "Nevem, vprašaj Matjaža zvečer po SMSih)

Sožalje.

Nič ne delaj na hiterco, ostani miren in dobro preštudiraj.

Sicer pa pojdi do znanca, mu reči za 5min njegovega časa, zatrdi, da mu ničesar ne zameriš in če ti
pokaže sporočila, samo da veš na čem si. Če ti jih ne (recimo noče ali pa da jih je že zbrisal) pol nerabiš več dokazov.

To je ljubezensko živlenje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Najbolj diskretno in elegantno ti je tako kot ti je nekdo predlagal, ko bo pod tušem, ali pozabila doma telefon ali... greš in prečekiraš vsebino SMSov in v kolikor opaziš kaj sumljivega v napad oz. jo kar odjebeš.

Da še enkrat dodelam, če ima nokijo, gre dobro videt odhone in prihodne sms-e, klice če greš na dnevnik in nato v dnevniku
greš "desno" na log's.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik belle pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj si potem nardil? Alter ima rad nadaljevanja.
grin1.gif

nič (še)

Ne živiva skupaj niti nisem nikjer napisal da piše esmse ko sva skupaj. Na njenem telefonu pa ni nobenih sporočil (razen mojih seveda
rolleyes-1.gif
).

Uff, zmrznil si. Nerabiš it niti logov gledat. Napiši ji samo SMS "Pozdravi *ime sorodnika*" in se ji nikol več ne javiš na tel.

Če te pa pride iskat in gnjavit pa ji prilimaš enega vzgojnega.

Še ena možna varjanta, ki je vrjetno zlo redka; ima znanec punco/sestro in si ta s tvojo sestro piše z njegovega tel.
ker pač recimo ne porabi vseh SMSov. Ok, ta je že malo krizna, ampak možno je vse. (samo pol nevem zakaj bi smse brisala)

Sicer pa zvohaj njen fejsbook pasword in še tam preveri PM-je.

Če nemoreš do gesla, pol si z neta snami "key logger" 10 dni je free, in ko pride k tebi se bo že zlogirala.

(sicer pa ji na njenega namestiš program)

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik belle pravi:
Pa je prišel čas ko tudi jaz potrebujem pomoč alter-ja. S punco sva skupaj že kar nekaj časa (3 leta). Pred časom sem na njeni mizi opazil račun za telefon, ker me je radovednost premagala sem pogledal če opazim kaj nenavadnega. Kar sem videl me je popolnoma šokiralo, polno večernih poslanih sms-jev na številko nekega znanca katerega poznam tudi jaz.
Sedaj pa vaš del. Je možno da bi moja punca katero imam rad, katera mi vztrajno zatrjuje in govori da me ima rada.... Sploh nočem pomisliti kako gre naprej ker mi gre na bruhanje.
Sem jaz nek čuden osebek, ki si glavo potiska v pesek in si govori da se to ne dogaja njemu? Glede na dejstva katera ste prebrali mi povejte kaj mislite.
Kaj storiti? Jo direktno vprašati? Se prepričati za kaj gre (kako?)
Mogoče je vse skupaj napisano malo zmedeno, vendar mi je zadnje čase jasnih vedno manj stvari.
tudi jaz sem slučajno vidla nekaj sms-ov njegove "prijateljice". Po vsebini nič posebnega, je bilo pa čudno, ker mi jih je hotel prikriti. In jih je pred mano zbrisal, nevedoč, da sem jih že videla. Vse skupaj bi bilo čisto nedolžno, če jih seveda ne bi izbrisal. Po soočenju me je seveda obtoževal, da sem ljubosumna, pa da mu nimam kaj gledat smse, pa da me ima rad,... No, kako leto kasneje sem zvedela, da me že kake dve leti vara z njo.
Kup smsov "prijatelju" in to v večernih urah, pa še brisani iz mobija- hmm.. Sooči se z njo, povej, da si videl izpisek. Če boš pa na koncu "ti kriv" (ker najboljša obramba je napad, ob tem pa pozabljajo na osnovno spoštovanje v vezi), ker si preverjal izpisek, predlagam, da tudi pri znancu preveriš kako zadeve stojijo. Vprašanje pa je, če si pripravljen izvedet resnico....

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mx, vse Nokie pa res nimajo loga, no.
Tiste s Symbianom resda vse, ostale pac ne.
Jest bi prej rekel, da ce ima smart phone, pol jo zlahka ujames, razen ce ni kak g33k
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Walda ce ma smartphone lahko namestiš gor aplikacijo ki ti snema pogovore, shranjuje SMSe ter po želji tudi vse te shranjene faile potem pošilja na tvoj mail in brez da bi ona/on to vedo
wink-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Zgodilo se bo natančno tako kot je napisal Pille. Fant ma izkušnje Izgovorov, nakladanja, obtoževanja bo še pa še in verjemi, kakorkoli boš obrnu boš kriv, pa da se jeb.eš. Kasneje ji boš hvaležen, da je to storila

Tale je dobr napisu:
Citat:
Jaz tud mislim, da bo tako. Vik in krik o nespoštovanju zasebnosti, nezaupanju..., dejansko pa bo vse prej kot nedolžna.

Pa še celo svojo familijo ti bo v bran postavila in na koncu boš vse ti kriv;)
A družina je družina, veliko jih ve, da so njihove hčerke ali sestre lažnive, hinavske, izkoriščevalske kurve, ampak jim pač morajo stati v bran.
Na konc koncev pa lažejo največ svoji familiji.
Bolje bi bilo, da se vprašajo, kje je njihova vzgoja zatajila, da so take postale.
Zih kak fotr zapit pijanc, mt drolja cele dneve dela in se na šihtu dol daje, polni kreditov, večkrat lačni kot siti.
Logično kaki starši, taka djeca.
uf-1.gif

Vendar v veliki večini smo si sami krivi.
Ko že na začetku vidimo, kaka je oseba, ko se laže bivšemu, po gsm-ju, in ga istočasno faše odzadaj od tebe, bi morali takoj svršiti v usta, ji pripaliti šamar in povedati vse njenem tipu!
Ne mi butli podležemo telesu in sladkem govorjenju in na koncu doživimo čist enako.
Hvala bogu, da smo se ljudje zmožni učiti na napakah in zdj sam svršavamo ter kenslamo take tipe žensk
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Z lahkoto
wink-1.gif

Pa vam se je dobesedno letos na prvi delovni dan utrgal
stupid-1.gif
Pa kwa se greste, a za zaupanje ste že slišal, če še svoji punci ne zaupate in se ne znate normalno pomenit o problemih pol pa nevem kake zveze imate to....nikakve....zato pa je vsaka druga tema tle gor "nage babe" pa "jamranje" ej pa nobena normalna vas ne bo več povohala, če niste sposobni ene normalne komunikacije. Ni čudn, da nas je tolk samskih, ni čudn.

stupid-1.gif

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Stara in brezvezna fora ampak vseen:

Nikol ne zaupaj nekomu ki po cel tedn krvavi in to redno vsak mesc pa ga ne pobere.

Dejstvo pa je vsekakor da vohunit je brezveze. Če je ded sposobn poskrbet za svojo partnerko fizično (pri ljubljenju ne s šamarjem), ter tudi emocionalno potem ni straha. Če se po tem še pojavi sum se globoko strinjam s svršavanjem lahko dobi tudi tuš po tem in lepo odide.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Z lahkoto
wink-1.gif

Pa vam se je dobesedno letos na prvi delovni dan utrgal
stupid-1.gif
Pa kwa se greste, a za zaupanje ste že slišal, če še svoji punci ne zaupate in se ne znate normalno pomenit o problemih pol pa nevem kake zveze imate to....nikakve....zato pa je vsaka druga tema tle gor "nage babe" pa "jamranje" ej pa nobena normalna vas ne bo več povohala, če niste sposobni ene normalne komunikacije. Ni čudn, da nas je tolk samskih, ni čudn.

stupid-1.gif

majč

To ni letos na prvi delovni dan muca to je #937523 - 24.05.2010 20:46
hysterical-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Kaj teb ni jasn čebelica? Kako zaupanje??
Nema zaupanja, un k zaupa, hebe ježa po zunanji strani.
Itak, da ni normalno, da vohuniš, moriš, preverjaš, ko nimaš nobenih utemeljenih sumov. Vedt pa, moraš da smo vsi ljudje pod kožo krvavi.Vsak se laže, ko mu to koristi.
Tm pr 18 smo še verjel na besedo, sedaj samo kimaš. ko ti priča lovačke priče. Ko jo pa dobiš pa ne delaš lukenj v omare, raje luknjo v glavo teh drolj lažnivih.
In ne mi z zaupanjem, danes te lastni brat zajebe, pr delitvi premoženja, kaj šele babnca izkoriščevalska.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Se mi zdi, da je za Čebelico precej neprijeten dan in da je bil Alter zgolj kaplja čez rob, zato je vse skupaj videti nekoliko bolj tragično in dramatično, kot je bilo v osnovi mišljeno.
Lahko pa, da se motim...