Voznica ga je spregledala.
Torej lahko voznica pričakuje srtoške zdravljenja ali zasebne tožbe po moje. to da nekdo nima zavarovanja pač ne vpliva na dogodek.
Voznica ga je spregledala.
Drži vendar ti nimaš kompleksne pravne zadeve, imaš tipsko zadevo. V osnovi pa imaš že približno napisano, v kolikor ni bilo alkohola ali drog krije zadevo zavarovalnica.Pregovorno tudi velja: kolikor odvetnikov, toliko različnih mnenj.
Poleg PN pričakuj še sodnika za prekrške
Naša praksa je stara n+x let. Niti sodniki sami ji ne sledijo (po lastnem priznanju), kako bi ji šele sicer storilci...Maš prav, naša praksa jestara glih ene 10+5 let.
če je bil naliv... je bil kolesar lepo označen? je vozil cik cak po cesti? kaj pa če je kolesar sam kriv?Voznica ga je spregledala.
Kdo je kriv je itak že napisala policija v zapisniku ...če je bil naliv... je bil kolesar lepo označen? je vozil cik cak po cesti? kaj pa če je kolesar sam kriv?
Mah nima veze, bil je brez čelade, na glavni cesti, v nalivu....saj je samo en revež, hvala bogu, da ni bilo hujšega. Samo zanima me, kakšne stroške bo zdaj še imela hčera, itak je čisto iz sebe zaradi dogodka. Pa telefon je razbil, itak.če je bil naliv... je bil kolesar lepo označen? je vozil cik cak po cesti? kaj pa če je kolesar sam kriv?
Na tako izjavo bi jaz kar preiskovalnega sodnika obvestil, da preveri, če ni šlo morda za namerno povzročitev prometne nesreče s telesnimi poškodbami. Da vidiš kolesarja kak vijuga po cesti, potem pa v istem stavku izjaviš, da si trčil v njega, ker ga kao nisi videl.Hmm...hcera bi naj povedala, da je vijugal sem in tja in ga ni videla.
Tako ja, bog ne daj, da bi en slovenec prevzel odgovornost za svoje dejanje, je treba takoj gledat, kako se ven zvleči in po možnosti nekoga čisto nedolžnega potunkat v drek. Čim bolj smrdeč je, tem bolj slovenceljnu pride. Bedaki.Hmm...hcera bi naj povedala, da je vijugal sem in tja in ga ni videla..saj ga res ni, drugace ne bi trcila. Ti kolesarji...sem nagazil 70 letno gospo v dezju s kolesom na haubo, ker preckala cesto prek haube. Ona dobila kazen.
In ker je bil brez celade ga je zgazila?Mah nima veze, bil je brez čelade, na glavni cesti, v nalivu....saj je samo en revež, hvala bogu, da ni bilo hujšega. Samo zanima me, kakšne stroške bo zdaj še imela hčera, itak je čisto iz sebe zaradi dogodka. Pa telefon je razbil, itak.
Kaj pa odsevnik ali luč zadaj? Recimo, da je bilo neurje, tema, totalen naliv? To bi imelo kakšen vpliv na ugotavljanje krivca?In ker je bil brez celade ga je zgazila?
Je pac ni mel...to nima nobene vzrocne zveze s samo nesreco...