Kaj se gredo te babe ...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nadimke ji pa itak lepijo samo tipi, ki je ne morejo met.
A si mislu Vzdevke?
sprasujem se.gif

Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Ker kvalitetn moški jo pa potem hoče, ko se misli ustalit?
Tud kvalitetnih moških vse manj
cry12bpy.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Al pa tisti k so jih mel...

Meni je folk, ki pljuva po svojih bivših, ful patetičen. Velja za oba spola.

Ko kakšen tip reče za svojo bivšo " ta ku...., pra...", ga vedno vprašam: kaj si pa pol ti, ki si bil s ku..., pra...?
priden.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Al pa tisti k so jih mel...

Meni je folk, ki pljuva po svojih bivših, ful patetičen. Velja za oba spola.

Ko kakšen tip reče za svojo bivšo " ta ku...., pra...", ga vedno vprašam: kaj si pa pol ti, ki si bil s ku..., pra...?
priden.gif

No, marsikdo prepozno izve, da ima kurbo
tongue-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Kloshar nabolje bo da te naročm en dan, pa da se resno pomenva o pojmih kot so dedec, baba, pezde, intelektualna [censored], prijatelj in prijateljica (op.: pripadnica ženskega spola ki si jo ruknu, vendar je vseeno tolk normalna da se da z njo zdržat na kofetu)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Intelektualna [censored] postaneš prej, kot si misliš, po moje se je to že zgodilo večini. Klosharjev problem je, da se mu kar naprej dogaja.

Gre nekako tako..

Ko si star tam 18-20...Spoznaš eno punco. Zdi se ti zelo vredu, pa vizualno ti je všeč. Rad bi naredil dober vtis nanjo, zato se izogibaš tem, kot so seks in podobno. Čez čas ti ona reče......"veš..dost tipov samo razmišlja..kako bodo katero položili...ti pa sploh nisi tak...tista, ki bo tebe imela...bo zelo srečna..."

In tebi se fajn zdi, da ti takole piha na dušo.

In preden s ezaveš, ti že razlaga o nekem tipu, da ji je všeč...

In preden se zaveš, z njo gledaš romantično komedijo...

In preden se zaveš, si povabljen na ženski večer.

In preden se zaveš...si njena prijateljica.

Potem pa nekega dne vidiš svojo prijateljico z nekim tipom, ki zgleda kot da "samo razmišlja, katero bi položil". On z njo verejtno ni gledal romantičnih komedij.

Ko daš eno tako lekcijo skoz...je dovolj, vsaj večini bolj normalnih.

In od takrat dalje veš, da ženska in moški ne moreta biti prijatelja, razen , če ni on gej. In da ženske, ki ti govori "srečna vsaka, ki te bo dobila" in s tabo gleda romantične komedije, nikoli ne boš porival.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bla, bla, to smo že vse brali ... Teoretiki, nihče pa ne napiše "rešitve" oz. vsaj približne rešitve, ker nimate pojma.
tongue-1.gif

Dej, Kasius, izprsi se, razpiši vse, preveč prijateljic imam, ubija me.
cry12bpy.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Rešitev? Zahaklej babo, ne se špilat prijatla.
Kar ti pa itak že ves čas govorimo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jz nimam in noččem imeti žensko za prijatelja. Zakaj? Ker to preprosto ne gre! Če mi ni všeč, nimam nobenega interesa zraven bit, če mi pa je, se pa nemorem samo pogovarjati, ji kimati in ob strani z trdim sedeti. DAj ILI MARŠ!!!

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Rešitev problema je sila enostavna. Bod to kar si in babi tut jasno povej da si kar si. Glume da si neki druzga se slejkoprej naveličaš, pol pa pridejo razni spori in razna jajca. Če si tak tip da hočeš met babo sam za rukanje, pol nekako nima smisla iskat pridne deklice. Če hočeš met resno neko, potem te mora že v samem štartu spoznat. Če si pač budalo, ki dela svinjarijo povsod in tanka karnaprej pa nori okol, pol se ne delat da si urejen in skrben pa to. Če veš da ti gre na organ neka stvar pr babi ji to poveš in poveš da tud od nje pričakuješ isto iskrenost.

Dokler se boste pa eni tipčki delal kao da ste neki idelani pobi, ki so si jih izmislle deklice v puberteti pa ne bo nič. Če si dec bod dec zmer ne pa neki prijateljevat če bi pa rad ruku. Zadnje čase so najbolj zanimive dekline, ki jamrajo da noben od tipov več ne zna pridit in rečt da bi jo butnu al pa mel kej z njo. Pa še res je vse. Jamrate po internetu kako ne gre, obenem se pa izogibate vprašanja: A bi bla ti moja punca? Glumite vsi skupi neko spontanost, obenem pa pozabljate na stvar da baba še sama ponavad ne ve kaj bi rada, le kako lahko pričakujete od nje da bo pol vedla kaj bi vi radi od nje.

Rešitev problema torej: Bodi dec in to tak kot v resnic si, ter naj te ne bo sram babo kako reč prašat. V najslabšem primeru ti lohk prbije ne al pa odjebi, če pa se najde kaka res nesramna bo pa slejkoprej dobila kazga neslovenca ki jo bo nauču pivo nost in padat po štengah. Na konc si itak vse želijo oz. si kr najdejo take tipe ki so jih nekoč kr povrst odpikale.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Dober post.
zmaga.gif

Posebaj mi je všeč poanta, da babe pogosto še same ne vedo kaj bi rade. Res je tako.

Babo lahko butneš na 100 načinov. Obstaja pa en način, na katerega je ziher NE boš, ker je nihče ni. To je način "a sem lahko tvoj prijatelj". Nobeni se še ni navlažila na razumevajočega tipa, ki bi se z njo kar naprej pogovarjal o njenih problemih.

Nazadnje urejeno: