Kaj se gredo te babe ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sam si je pa zbrala tipa, ki je nižji, manj izobražen, pomoje manj lep
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nima.
tongue-1.gif

Edino, če je karakterno tolko bolj zanimiv ... Ampak mislim, da se je smejala 80% časa, ko je bila z mano ...
smirk-1.gif

Eh, sej vem, da mi bo že pojutrijšnjem čisto ravno in bom že vse pozabil. Ta čas se moram pa malo tolči po prstih, da ne bom delal kakšnih impulzivnih bedarij ala cinični komentarji na novo zvezo.
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sam si je pa zbrala tipa, ki je nižji, manj izobražen, pomoje manj lep
grin1.gif

Ampak bolj možat.

Sori, tak je. Tebi nič ne pomaga, če si lep in izobražen, če daješ signale, da si en prijazen tip, ki se rad pogovarja s puncami.

Ženske za seks iščejo moškega, ne spovednika.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Edino, če je karakterno tolko bolj zanimiv ... Ampak mislim, da se je smejala 80% časa, ko je bila z mano ...
smirk-1.gif

:
Vrjetn si je mislla, kok je smešn, še bol je v pojstli najbrž
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
smirk-1.gif

:

Je velika razlika, če se je tebi in ne s tabo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Občutek sem imel, da me ena nekaj pecari. Simpatični pogledi, povabila k druženju, enkrat sva šla ven, ves čas tisti ženski kao pecaški trikci, en dan kasneje pa na fb vidim, da je prešla v vezo z nekim idiotom.

Kaj se grejo te ženske, meni ni jasno. Tole bi znal dosti srečevati naslednjih nekaj mesecev, a se mi že zdaj gabi misel na to. Dejansko se mi bodo uprle prasičke. Fak, no, trenutno mam ranjen ego, priznam.
smile-1.gif

Kaj pa če bi šel raje ti tipat kakšno, namesto, da čakaš, če ti bo kakšna namenila lep pogled.
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

velik je pomembna tud energija. če ti je bejba na zunaj še tko všeč, pa ti njej, če se ne bosta poklopila - brez veze. mogoče se je z unim precej bolj poštekala, je pa res, da bejbe velikokrat narobe razumemo ... misliš, da ti daje namige, da si ji všeč in da naredi kaj, pa ti v bistvu sploh ne sporoča tega.

isto sem mislil, da me je začela bejba od frenda pecat. pa sem jo enkrat malce bolj spremljala - vse, ki se nekako dobro poznamo, nas je obravnavala podobno, domače, z veliko dotiki. ko je prišel nekdo, ki ga niti ni poznala tako dobro, pa čisto drugačna zgodba. še vedno lep nasmeh, pogled v oči in vse, ampak daleč od tega. ene ženske so pač bolj ... odprte, fantje, željni ženske pozornosti pa prijateljskost hitro zamenjamo za namero po čem več.