Kaj se gredo te babe ...

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ksz ...

velik je pomembna tud energija. če ti je bejba na zunaj še tko všeč, pa ti njej, če se ne bosta poklopila - brez veze.

467716-post_slo.gif

Been there done that.. privlačnost z obeh strani, valovne dolžine kilometre narazen.
uf-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
si shure, da gre za vezo-vezo? Jst mam krnekej kolegic, ki imajo status da so v vezi sam zato, da jim določeni osebki ne težijo. Check it out.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Moški kolegi, za trenutek si poskušajte predstavljati,da ste lepa ženska.

Polno folka te peca, v službi te vsi vabijo na kavo, če daš na facebook sliko, imaš takoj 50 vabil..

Lepa ženska niti glave ne rabi dat iz bajte, že jo polno folka peca.

Marsikdo na forumu dela napako, da žensko obnašanje ocenjuje skozi moške oči. Napaka, da lahko poskušaš razumeti ženske, s emoraš najprej miselno vživeti v njihovo življenje.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

da lahko poskušaš razumeti ženske, s emoraš najprej miselno vživeti v njihovo življenje.

To pa je mišn imposibl.
grin1.gif

Sploh pa so si ženske med sabo že toliko različne, da če bi že pogruntal kako ena razmišlja, to ne velja nujno tudi za ostale.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ne vlači enega stavka iz konteksta, poanta je, da ko vzameš v zakup, da ima lepa ženska veliko več ponudb/možnosti...kot katerikoli moški, lažje razumeš ženske muhe v vseh možnih pojavnih oblikah.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
si shure, da gre za vezo-vezo? Jst mam krnekej kolegic, ki imajo status da so v vezi sam zato, da jim določeni osebki ne težijo. Check it out.

Veza, kakršna že je, pomoje ne bo dolgo vzdržala.
evil.gif
Že vidim teženje s srčki in podobnim, sem imel pa včeraj dolg pogovor z dvema ornk mačkama o tej moški vsiljivosti in na splošno o nenehnem obletavanju tako da lahko zdaj dokončno rečem ženske imajo rade spontanost. Načelo, da bodo dogodki že sami poskrbeli, da bo do česa prišlo, brez vsakršnih smsov, chatov ...

Moški imamo tako samo eno možnost: čim več potencialnih kandidatk in pa go with the flow brez teženja. Je pa res, da zna biti potem težko delati preferenčne lestvice (kot je najbrž tudi ženskam). Ampak na koncu koncev pa slej ko prej nanese do nečesa.
tongue-1.gif

Da vam povem še eno foro ... Preden sem sploh podal v kaj z omenjenim dekletom, sem jo valjda vprašal, če ima kakega deda. Odgovor? "Ah, ne, nimam jaz sreče v ljubezni, sem imela samo nesrečo do sedaj ..." Potem imaš pred sabo hudo mačko, ki je bila kao razočarana v love, ki ima ful preveč časa, a nima prave družbe, ki deluje zelo odprto in bi bila potencialna partnerka. Kdo bi jo šel že na prvem zmenku zalizovat? Kdo bi jo poskusil že v šusu nategnit?
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
sem imel pa včeraj dolg pogovor z dvema ornk mačkama o tej moški vsiljivosti in na splošno o nenehnem obletavanju

No, evo, spet nadaljuješ po istem kopitu, z "ornk mačkami" debatiraš, se obnašaš kot njihov prijatelj, potem se pa čudiš, ko se te "ornk mačke" dajo dol s kr enim...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
sem imel pa včeraj dolg pogovor z dvema ornk mačkama o tej moški vsiljivosti in na splošno o nenehnem obletavanju

No, evo, spet nadaljuješ po istem kopitu, z "ornk mačkami" debatiraš, se obnašaš kot njihov prijatelj, potem se pa čudiš, ko se te "ornk mačke" dajo dol s kr enim...

Ej, tolko stvari se mi je skristaliziralo zaradi tega pogovora, da sigurno ni bil v nič.