Najprej hvala vsem.
Včeraj sem poskusila kombinacijo: sprostitev ob čaju s prijatelji + tek + toplo mleko z medom. Pomagalo ni. @amacar: si kaj poskusil? Je pomagalo?
Kar se tiče izpita, je strah pred zadevo, ki ni pogojena z znanjem. Prav tako menim, da je vsakogar lahko malce strah pred kakšno zadevo, ki je zanj pomembna. Zato sem tudi prosila za nasvet, pa sem se z muko spravila objaviti temo, ker sem pričakovala, določene izjave na ta račun. Trenutno se mi je šlo, da storim kar morem, da zadevo prebrodim. Bi mi pa v vsakem primeru prišel kakšen nasvet prav, saj kot že rečeno imam tudi na splošno probleme s spanjem. Pa vidim, da bi še komu prišlo prav.
Seveda je zadeva psihičnega izvora, zato bi se tabletam, alkoholu in raznim drugim substancam rada izognila. Zato sem prosila, če ima kdo kakšen (star babičin) nasvet. Včasih že samo misel na to, da si nekaj naredil pomaga (placebo). Včasih se nespačnost pojavi tudi, če nasledni dan ni nič pomembnega. Kakorkoli že, je (vsaj pri meni) problem, da zapadeš v nek (začaran) krog. Meni žal štetje ovčic ne pomaga.
Tako, da definitivno poskusim tudi tole z očmi. Če ima kdo še kakšen nasvet, pa že v naprej hvala.
@mosseero: hvala