Kaj menite..?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Joj, nehaj, joj, zdaj si me pa tako sprovociral. Ne vem kaj naj napišem, joj.

crazy1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
no zamislil si se pa...

sicer pa kaj pol, ce eni gredo skup zivet, se vedno lahko spizdis, tud vseeno ce se kdo poroci, se vedno lahko spizdis... edino otrok je tisti, ki ga ne mors...ignorirat in izbrisat...vse ostalo pa bilo i proslo..

tako da je še upanje zate
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jah, maš prav...to da je prava boš vedel šele pred smrtjo...

Pa mimogrede, če bi pri vsakem kao vedela, da je to to, bi z vsakim šla v skupno življenje
smirk-1.gif

Hotela sem samo povedat, da je teorija daleč od prakse in da ko pride želja po tem, da greš v skupno življene s točno določeno osebo, ne boš razmišljal če jo slučajno poznaš dovolj časa ali je en teden premalo in ali je to to,..ampak se prepustiš in uživaš....samo predvidevam, da spet ne boš dojel kaj ti hočem povedat, tako da ti kar planiraj
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Jah, maš prav...to da je prava boš vedel šele pred smrtjo...

Pa mimogrede, če bi pri vsakem kao vedela, da je to to, bi z vsakim šla v skupno življenje
smirk-1.gif

Hotela sem samo povedat, da je teorija daleč od prakse in da ko pride želja po tem, da greš v skupno življene s točno določeno osebo, ne boš razmišljal če jo slučajno poznaš dovolj časa ali je en teden premalo in ali je to to,..ampak se prepustiš in uživaš....samo predvidevam, da spet ne boš dojel kaj ti hočem povedat, tako da ti kar planiraj
grin1.gif

Zakaj pred smrtjo? Melodramatičnost ne bo pomagala..če pogledaš realno, pa boš videla da imam prav.

Lebdiš in razmišljaš kot zaljubljena najstnica, ne pa kot skoraj 28 letna zrela ženska.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
no še enkrat ti bom povedala, teorija in praksa ni eno in isto,..sej to boš mogoče nekoč ugotovil
smirk-1.gif

jst se umikam iz te teme..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
no še enkrat ti bom povedala, teorija in praksa ni eno in isto,..sej to boš mogoče nekoč ugotovil
smirk-1.gif

jst se umikam iz te teme..

Teorija in praksa? A zdaj si ti praktik, jaz pa teoretik? Nehaj no.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jst? Na srečo nimam tako velikega ega, da bi se lahko opredelila v kakšno od teh dveh skupin, ker se še učim, in se bom očitno učila celo življenje...je pa res, da se raje učim iz prakse kot iz teorije.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Jst? Na srečo nimam tako velikega ega, da bi se lahko opredelila v kakšno od teh dveh skupin, ker se še učim, in se bom očitno učila celo življenje...je pa res, da se raje učim iz prakse kot iz teorije.

in tik pred smrtjo boš spoznala, da ga ni čez ynosa...
grin1.gif