Kaj kuharji počnejo s hrano v kuhinji?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Ob tem še zanimiva afera iz sredine sedemdesetih (čisto resno, starejši se bodo morda spomnili): v neki neimenovani slovenski pekarni so zasačili peke, kako onanirajo v testo.
Nekaj časa je o tem pisal tisk, poslušali smo po radiu in seveda komentirali po bifejih.
In kar naenkrat je precej pridobila popevka ansambla Bijelo dugme - Da sam pekar... recimo da je to bolj moja ugotovitev
wink-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
ksz

Že dolgo nazaj mi je kolega razlagal, kako je natakar v kuhinji namočil tiča v sadno kupo tečne stranke... na odobravanje vseh prisotnih zaposlenih. Nikoli ne veš...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ksz

Še niste čuli za pravilo, ne drkaj tistega, ki ti napravlja hrano? Če se je kdo kregal kaj s kelnarjem predno je dobil hrano/pijačo obstaja zelo velika verjetnost, da je pojedel/popil kak dodatek ki ga ni naročil... Pobrskajte malo po spominu.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mislim, da je še na mobisuxu nek inštalater razlagal o "higieni" v kitajskih restavracijah...
Če je to bil isti inštalater (serviser) ki ga osebno poznam, lahko potrdim, da mi je v nekaj minutah 'izbil iz glave' kakršnokoli idejo za obisk teh 'restavracij'. njegovi opisi in nekatere fotografije so bili zelooooo zgovorni.
Edit: še to: sicer že dolgo znan nasvet za obiskovalce lokalov, ki jim ni vseeno kaj bodo jedli: preden kar koli naročite, pojdite v sanitarne prostore in natančno poglejte nivo vzdrževanja higiene. Menda higiena teh prostorov kaže na vestnost osebja, posledično pa tudi na higieno drugje.