Kaj bi vi kupili?

Kaj bi vi kupili? Prosim, če lahko pomagate za lažjo odločitev

• Škoda Kamiq DSG 115KM

Glasovi: 36 30,5%
  • Novi Renault Captur INTENS 1.3 TCe 130 EDC

Glasovi: 22 18,6%
  • Toyota Corolla 1.8 Hybrid Luna

Glasovi: 60 50,8%

• Skupaj glasov
    118
  • Glasovanje je zaprto .

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Tempomat in vsi ostali pripomočki delujejo zelo dobro. Najboljši pa je radarski tempomat z avtomatskim popolnim ustavljanjem in speljevanjem brez, da bi bilo kaj pipnil. Tudi v mestu. Tudi Android avto dela v nulo. Edino kar me malo moti je, da se avto ne zaklene sam ko pričneš vozit.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
A ti sam spelje tudi, če dlje časa avto stoji zaustavljen? Ali le nekaj sekund?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A nima preprosto, da gumb za zaklepanje vrat na armaturi držiš bolj dolgo in se funkcija vklopi. ;)

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Japonci imajo včasih kakšno zadevo malo čudno urejeno. Sodelavec kupil Vitaro Premium Allgrip, oprema ni da ni, radarski tempomat, lane asist, prepoznavanje znakov, 7inčni displej itd..., avto pa nima dnevnih luči (niti senzorja niti tako, da bi se pač prižgale od vklopu avta). In moraš lepo na šalter vsakič prižigati luči. Človek bi si mislil, da je taka zadeva že dolgo samoumevna, pa očitno ni tako.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.653
6.515
113
Japonci imajo včasih kakšno zadevo malo čudno urejeno. Sodelavec kupil Vitaro Premium Allgrip, oprema ni da ni, radarski tempomat, lane asist, prepoznavanje znakov, 7inčni displej itd..., avto pa nima dnevnih luči (niti senzorja niti tako, da bi se pač prižgale od vklopu avta). In moraš lepo na šalter vsakič prižigati luči. Človek bi si mislil, da je taka zadeva že dolgo samoumevna, pa očitno ni tako.

Ah suzuki ima še z marsičem drugim probleme. Sicer osnovne stvari štimajo sto na uro, potem pa fore z impulznim pomikom, avtomatskim zaklepanjem in še nebroj zadevami.

Celota japoncem ne bo nikdar uspela. Pač kulturne prepreke. Seveda pa tisto kar štima štima bolj kot drugje.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Kdaj je pa kupil to vitaro?. Zdej piše da imajo

VIDLJIVOST
  • LED zasenčene luči
  • Samodejna nastavitev višine svetlobnega snopa
  • Samodejni vklop žarometov
  • Samodejni vklop brisalcev
  • Električno poklopna zunanja ogledala
  • Ohišja zunanjih ogledal z vgrajenim smernikom
Zaheb, z moje strani. Premium nima, elegance ima.

Kaj me pa moti, ima zasenčene LED in navadne dolge. Bedaki.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Točno tako. Saj, da se razumemo, avto je fenomenalen za ta denar. Za 19 jurjev dobiš 4WD z kupom opreme, kar bi po moje pri VAG plača 10 jurjev več, so pa potem take malenkosti, ki ti žrejo živce. Žalostno, ker v fazi konstruiranja avta take zadeve ne bi koštale praktično nič.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Se ne sekiraš in ročno vsakič vključiš luči ali pa plačaš manj kot 100 eur prvemu električarju, da ti vgradi samodejni vklop luči.

Lahko se pa še naprej živciraš in pišeš po forumih o PRAVIH TEŽAVAH v življenju. Sploh je to fajn, ko o teh pišejo tisti, ki dejansko sploh nimajo teh težav.

• Všeč mi je
Reactions: DOMEK

hermann

Guru
19. mar 2014
9.653
6.515
113
Za 19 jurjev dobiš 4WD z kupom opreme, kar bi po moje pri VAG plača 10 jurjev več, so pa potem take malenkosti, ki ti žrejo živce.

VAG je mogoče 10 jurjev več, pa veliko več avta na vseh možnih področjih tudi. So pa potem čisto druge stvari, ki ti žrejo živce. In potem razumeš, da ni nobene dileme pri odločanju med nemci, ki razumejo avtomobile v nulo in med japonci, ki avtomobilov po mojem sicer ne razumejo prav dobro, oz. razumejo predvsem osnovni namen prevoznega sredstva in njegovo dolgoživost, tistega okrog pa ponavadi ne. Na koncu si človek za eno ali pa za drugo. Pa cene so ponavadi prej v korist VAG-a kot obratno...

Sicer pa lani sem si jaz namislil kodiaqa oča pa suzukija sx4. Razlika pri novem avtu je bila okrog 4 jurje, škode pa je za 2-4x več avta po moji grobi oceni :D Ne dvomim pa kateri od teh dveh bo na daljši rok bolj zanimiv za posedovanje ;) (to ne bo škoda)

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Tako je..ne verjemi vsakemu serviserju na prvo roko. Pozanimaj se se drugje.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Sem šel v salon za VW Polo novembra lani. Še za sendvič niso želeli dati. Toliko o tem.
+ čakalna doba cca 1 leto, da pritrogajo iz južne afrike.