Kaj bi vi kupili?

Kaj bi vi kupili? Prosim, če lahko pomagate za lažjo odločitev

• Škoda Kamiq DSG 115KM

Glasovi: 36 30,5%
  • Novi Renault Captur INTENS 1.3 TCe 130 EDC

Glasovi: 22 18,6%
  • Toyota Corolla 1.8 Hybrid Luna

Glasovi: 60 50,8%

• Skupaj glasov
    118
  • Glasovanje je zaprto .

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Moje ženšče je bolj v finacah, sam nisem računal. Ampak nekako je naračunala da če je 1l razlike med benz in dizel v porabi jo košta celih 25 EUr na mesec več za bencin, dela pa nekako dobrih 20k km letno. Zanemarljivo. Če upoštevaš še razliko v ceni novega vozila, ceno servisov, si z benzom na koncu še skoraj v plusu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jasno, ni tukaj neke hude matematike. Jaz npr. vozim že od nekdaj zgolj Audije A6, ko sem 2 leti nazaj kupoval zadnjega bi takrat rade volje vzel bencinca ampak žal je v tem razredu klaverna ponudba, zato je na koncu padel zopet dizel. Se pa zadeve premikajo naprej in naslednji zagotovo ne bo dizlač ali pač...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Toporisic

Fizikalc
6. apr 2019
111
84
28
Sem mislil za glasbo ko navigiras preko Android auta, če je možno poslušati druge izvore. Kje pa ima HB varianta 12V vtičnico. Jaz je nisem videl:sprasujemse:

Pri meni AA (še) ni vgrajen, zato ne morem komentirati, kako je s tem v Toyoti. Ampak načeloma ti lahko istočasno dela predvajanje glasbe preko Bluetootha ali npr. Google Play Music in še navigacija (Google Maps).

12V vtičnica je pod naslonjalom za roko, zraven drugega USB-ja (tistega ki samo polni). Moraš dvigniti naslon, da prideš do tega.

Toporisic

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Pri meni AA (še) ni vgrajen, zato ne morem komentirati, kako je s tem v Toyoti. Ampak načeloma ti lahko istočasno dela predvajanje glasbe preko Bluetootha ali npr. Google Play Music in še navigacija (Google Maps).

12V vtičnica je pod naslonjalom za roko, zraven drugega USB-ja (tistega ki samo polni). Moraš dvigniti naslon, da prideš do tega.

Toporisic
Ni to malo nepraktično? Vtičnice so navadno spredaj.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Po teh prepucavanjih vag vs. renault vidis, da si s kio :evil: zadel v piko. Zre pac malo vec od konkurence s sodobnimi motorji, je pa edini strosek bencin in tekocina za pranje sip. :cheer:eat that, vag masturbatorji. :fredi:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pa smo spet pri stoskih, ce nimas za vzdrzevanje si pac kupi mesecno karto za avtobus :valjamse::bonk:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.279
113
za šankom
  • Všeč mi je
Reactions: klekej

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Vsem se zahvaljujem za izpolnjeno anketo. Zmagala je toyota, tako da sem 90% prepričan, da bom vzel njo. Me pa je pri Corolli malo zmotil test, kjer piše da ima že pri 120km/h 4000 obratov. Ni to potem malo glasno vse skupaj pri cca. 135km/h. Ko sem imel na testu 1.8 hybrid na njem ni bilo vinjete, tako da nisem mogel testirat na AC. Pri drugem prodajalcu so imeli samo 2.0 tako, da test spet ni bil merodajen. Čakam na ponovni test z 1.8, potem pa bomo videli kako naprej. Kaj pa pravite lastniki, kako je na AC?

Nočem zveneti nesramen ampak zate zagotovo velja pravilo:

Žakelj poln "vagin" ti pa ven potegneš "penis" (dodaj sopomenki v narekovajih :valjamse:)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
nekaj so stroški, ki so povsem upravičeni, nekaj pa je ko imaš nepotreben strošek zaradi šalabajzerstva, rajši dam

a odpravljanje napak zaradi šalabajzerstva se po novem reče vzdrževanje:valjamse::bonk:

Vsekakor menjava strehe na hiši zapade pod vzdrževanje objekta, vseeno ali si dal gor Bramac ki se ti je začel lušiti po 8 letih ali Gerrard ki ti je začel pokati po 20ih. Če imaš določeno lastnino pač moraš prevzeti ta riziko vzdrževanja, slej ali prej :) Če pa misliš da je še dan danes v dobi totalnega kapitalizma kaj kvalitetno pa se mi smiliš. Stvari so zgolj slabe ali slabše. Torej če si lahko privoščiš servisiranje tega je ok, če ne pa sem že nekaj postov nazaj naštel kaj je primerno zate ;)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.526
113
ne pa ne... po 8 letih je garancija ali pa šalab (lasten iz dela ali izbiri krovca). tole boš težko prodal, da ni razlike med rednim vzdrževanjem, vzdrževanjem zaradi dotrajanosti (ki je vedno predvidena za vsako stvar) in enostavno zanič narejenim produktom in delom, s katerim so zdaj nastali stroški in delo, ki ga ne bi smelo biti. Seveda tudi slednje se povsod dogaja, v kolikšni meri in kako se zadeve rešujejo, je pa razlika med kvaliteto in poflom.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in Zebdi

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.279
113
za šankom
Vsekakor menjava strehe na hiši zapade pod vzdrževanje objekta, vseeno ali si dal gor Bramac ki se ti je začel lušiti po 8 letih ali Gerrard ki ti je začel pokati po 20ih. Če imaš določeno lastnino pač moraš prevzeti ta riziko vzdrževanja, slej ali prej :) Če pa misliš da je še dan danes v dobi totalnega kapitalizma kaj kvalitetno pa se mi smiliš. Stvari so zgolj slabe ali slabše. Torej če si lahko privoščiš servisiranje tega je ok, če ne pa sem že nekaj postov nazaj naštel kaj je primerno zate ;)

Glede na to kar si napisal se ti meni smiliš

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun